Activiteiten

Bouwen in al zijn vormen

Bouwbedrijf Berghege realiseert bijzondere bouwwerken in uiteenlopende marktsegmenten. Bouwt breed, maar wel selectief. Dit zit in de wortels van Berghege, ontstaan in 1924 als ambachtelijk timmermansbedrijf. Toen werd de basis gelegd voor waar we nu nog altijd voor staan.

Het bewijs van onze expertise toont zich in de diversiteit aan projecten. Opdrachten die het reguliere werk overstijgen. Met een hoog afwerkingsniveau en complicerende factoren als extra uitdaging. Die ervaring zie je terug in ieder project. In welke vorm dan ook.

Utiliteit

Hoogwaardige utilitaire bouw, decennialang een belangrijke pijler binnen Bouwbedrijf Berghege. Laboratoria, researchgebouwen, productie-units en kantoren. Complexe projecten met een bijzondere moeilijkheidsgraad, met uiteenlopende en extreem hoge eisen.

» Lees verder

Woningbouw

Bouwbedrijf Berghege staat garant voor de hoogste kwaliteit als het gaat om wonen. Realiseert architectonische eyecatchers, met verrassende vormen en sprekende materialen. Authentiek of eigentijds. Hoogbouw én laagbouw.

» Lees verder

Retail

(Ver)bouwen in de retail is bouwen met hindernissen. Bouwplaatsen in krappe, drukke winkelstraten. De aan- en afvoer van materialen die bemoeilijkt wordt. Werken met uiterst korte doorlooptijden onder grote tijdsdruk. Dan komt het aan op vakmanschap.

» Lees verder

Zorg

Berghege is een gerespecteerd bouwer in de zorg. Voor instellingen in de ouderenzorg, jeugdzorg en (geestelijke) gezondheidszorg realiseerde Berghege al tal van projecten. Bij de (ver)bouw van grote woon-zorgcomplexen, ziekenhuizen of zorginstellingen komt veel kijken.

» Lees verder

Serviceconcepten

Berghege Serviceconcepten richt zich op het reguliere onderhoud, het planmatig meerjarenonderhoud en op schadeherstel in natura. Voor opdrachtgevers vanuit industrie, zorg en welzijn, retail, openbare gebouwen, verzekeren en wonen.

» Lees verder

« Vorige pagina