Retail

(Ver)bouwen in de retail is bouwen met hindernissen. Bouwplaatsen in krappe, drukke winkelstraten. De aan- en afvoer van materialen die bemoeilijkt wordt. Werken met uiterst korte doorlooptijden onder grote tijdsdruk. Dan komt het aan op vakmanschap. Op vooruitzien, slagvaardigheid en flexibiliteit. Op logistiek inzicht, strakke planningen, gestructureerd overleg en duidelijke communicatie. Met creatieve oplossingen bij onverwachte problemen.

Opleverdatum is heilig

Berghege weet als geen ander om te gaan met de specifieke problematiek van verbouwingen in de retailsector. Zeker als de winkel open blijft en het publiek geen hinder mag ondervinden. Een verbouwing of restyling zet de omzet onder druk. De opleverdatum is heilig, de winkel moet zo snel mogelijk weer open. Elk werkbaar moment wordt dan ook benut; als het nodig is zelfs buiten regulieren openingstijden.

Berghege bewees al meerdere malen een betrouwbare bouwpartner te zijn, die dit type projecten samen met haar partners perfect afrondt. Voor een groot aantal gerenommeerde winkelbedrijven voerden we nieuwbouw-, verbouw- en/of revitaliseringsopdrachten uit.

» Bekijk alle retailprojecten of klik op één van onderstaande projecten.

 

H&M - diverse locaties

Op het Leidseplein in Amsterdam opende H&M een nieuwe Divided-conceptstore. Een concept dat terug grijpt naar de bouwstijl van de jaren ’70, met een industrieel uiterlijk. Bouwbedrijf Berghege had tijdens deze grootscheepse verbouwing de rol van hoofdaannemer. Ook op een toplocatie in de binnenstad van Middelburg realiseerde Berghege een nieuwe H&M-winkel.

» Bekijk project

HEMA - diverse locaties

HEMA Nederland, met 150 eigen vestigingen en 120 franchise ondernemers, vormt voor Berghege een belangrijke opdrachtgever waar het bouwbedrijf uiteenlopende verbouwingsactiviteiten voor uitvoert. Bij de verbouwingen staan de eigentijdse uitstraling van de winkels, de overzichtelijke en logische opstelling van producten en optimale zelfbedieningsmogelijkheden centraal.

» Bekijk project

Lidl - diverse locaties

Bouwbedrijf Berghege voerde diverse nieuwbouw en winkelrenovaties uit voor supermarktketen Lidl. Een keuze die het bedrijf ieder keer weer maakt op basis van een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ook weet Berghege als geen ander om te gaan met de specifieke problematiek van verbouwingen in de retailsector.

» Bekijk project

« Vorige pagina