Woningbouw

Bouwbedrijf Berghege staat garant voor de hoogste kwaliteit als het gaat om wonen. Realiseert architectonische eyecatchers, met verrassende vormen en sprekende materialen. Authentiek of eigentijds. Hoogbouw én laagbouw. De waardevolle combinatie tussen projectontwikkelaar en bouwer maakt Berghege een goede partner in het proces.

Ontwikkelaar met regiefunctie

Al meer dan 50 jaar actief op het gebied van projectontwikkeling. Bouwbedrijf Berghege neemt als initiërende partner en risicodrager de regiefunctie op zich. Afhankelijk van de ontwikkelingsopdracht schakelen we uiteenlopende disciplines in, zoals stedenbouwkundigen, (landschaps)architecten en makelaars. Daarnaast onderhouden we intensief contact met primair betrokken partijen zoals gemeenten, beleggers en woningbouwverenigingen.

» Bekijk alle woningbouwprojecten of klik op één van de onderstaande projecten.

 

Kasteel Beeckendael (Haverleij) - 's-Hertogenbosch

» Bekijk project

Castella - Nijmegen

» Bekijk project

Maasstaete - Mook

De gemeente Middelaar en Mook zocht begin jaren 90 een nieuwe bestemming voor de vrijgekomen gebouwen van de voormalige School voor de Rijn- en binnenvaart in Mook. Uitgangspunten hierbij waren dat het verleden van de gebouwen en de unieke ligging aan de Maas tot de verbeelding zouden blijven spreken.

» Bekijk project

« Vorige pagina