Nieuws

Bouwbedrijf Berghege heeft regelmatig nieuws te melden. In de pers, via de digitale relatienieuwsbrief Constructief of op deze website. Graag houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom Berghege.

Nieuwbouw OK-complex Sint Maartenskliniek

8 januari 2018

In opdracht van de Sint Maartenskliniek start Carebuilders met de realisatie van een nieuw ultramodern OK-complex in Nijmegen. Carebuilders is een samenwerkingsverband van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw dat expert is in bouwen voor care en cure.

» Lees verder

Nieuw gebouw voor Fontys Technologie opleidingen in Eindhoven

12 december 2017

De Technologie opleidingen van Fontys (Techniek, Toegepaste Natuurwetenschappen, Technische Bedrijfskunde en Technische Lerarenopleidingen), nu nog op de Eindhovense campus Rachelsmolen, verhuizen in 2019 naar de campus waar ook de TU/e gehuisvest is. 

» Lees verder

Nieuw centrum voor dagbehandeling en nieuwe operatiekamers Máxima Medisch Centrum Veldhoven

8 december 2017

Máxima Medisch Centrum in Veldhoven wordt uitgebreid. Aan de achterzijde van het bestaande gebouw, realiseert Bouwcombinatie Carebuilders/Strukton de nieuwbouw van een centrum voor dagbehandeling en acht nieuwe operatiekamers.

» Lees verder

Smart Industry Hub, de slimme hotspot op High Tech Campus Eindhoven

5 december 2017

De High Tech Campus in Eindhoven breidde onlangs uit met een slimme hotspot voor high tech MKB: The Smart Industry Hub. Deze Hub brengt de dynamiek van hightech R&D en de impact van hightech Industry samen. Letterlijk onder één dak. Bouwbedrijf Berghege realiseerde dit nieuwe multifunctionele gebouw waarin innovatieve hightech MBK-spelers hun krachten bundelen.

» Lees verder

Ingrijpende verbouwing tot pilotstore voor HEMA Veghel

11 november 2017

Bouwbedrijf Berghege heeft de HEMA in Veghel helemaal omgebouwd naar de nieuwe winkelformule ‘Lekker HEMA’ waarin vers en gezond eten centraal staan. Deze vestiging is één van pilotstores die dit nieuwe winkelconcept uitproberen. Met het nieuwe concept speelt HEMA in op de trend van gezond en makkelijk eten; thuis én buiten de deur.

» Lees verder

« Vorige pagina