Nieuws

Bouwbedrijf Berghege heeft regelmatig nieuws te melden. In de pers, via de digitale relatienieuwsbrief Constructief of op deze website. Graag houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom Berghege.

Transitie gebouw Berchmanianum in opdracht van Radboud Universiteit Nijmegen

19 september 2017

In opdracht van de Radboud Universiteit Nijmegen start Bouwbedrijf Berghege samen met Heerkens van Bavel Bouw BV met de transitie van het gebouw Berchmanianum. Dit rijksmonument van de hand van de architecten Joseph en Pierre jr. Cuypers is sedert 1929 in gebruik geweest als klooster en nadien als verzorgingshuis van de Jezuieten.

» Lees verder

Scapino en Miss Etam nieuwe klanten in retail

15 september 2017

Gedurende de zomer heeft Bouwbedrijf Berghege meerdere projecten uitgevoerd voor Scapino en Miss Etam, nieuwe relaties welke een mooie aanvulling zijn op ons brede klantenbestand in de retail.

» Lees verder

Berghege bouwt nieuw kantoorpand Aspen Oss

6 september 2017

In opdracht van Aspen Oss start Bouwbedrijf Berghege in september met de bouw van een nieuw centraal kantoorgebouw, van ca. 4.500 m2, dat ruimte biedt aan onder meer 280 werkplekken en diverse vergaderruimtes.

» Lees verder

Update bouw trainingsaccommodatie Feyenoord

5 september 2017

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst sloeg op woensdag 28 juni 2017 de eerste paal van de nieuwe trainingsaccommodatie voor Feyenoord 1, die bij de start van het seizoen 2018-2019 in gebruik genomen moet worden. Op Feyenoord.nl staat maandelijks een update over de voortgang van de bouw. In deel 2: de werkzaamheden in de weken na de bouwvakvakantie.

Naar publicatie>>

Radboudumc onderscheiden met European Healthcare Design Award

21 juli 2017

Op de ‘European Healthcare Design Congress & Exhibition’ in Londen ontving het Radboudumc een award voor de restyling van de afdeling Psychiatrie van het Radboudumc. In 2015 is de afdeling helemaal gerestyled en opnieuw ingedeeld. De restyling was een samenwerking tussen Suzanne Holtz Studio, EGM en Copijn. Uitgangspunt voor de metamorfose waren de principes van ‘healing environment’.

Naar publicatie>>

« Vorige pagina