Nieuws

Bouwbedrijf Berghege heeft regelmatig nieuws te melden. In de pers, via de digitale relatienieuwsbrief Constructief of op deze website. Graag houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom Berghege.

Ingrijpende verbouwing tot pilotstore voor HEMA Veghel

11 november 2017

Bouwbedrijf Berghege heeft de HEMA in Veghel helemaal omgebouwd naar de nieuwe winkelformule ‘Lekker HEMA’ waarin vers en gezond eten centraal staan. Deze vestiging is één van pilotstores die dit nieuwe winkelconcept uitproberen. Met het nieuwe concept speelt HEMA in op de trend van gezond en makkelijk eten; thuis én buiten de deur.

» Lees verder

Nieuwbouw trainingsaccommodatie Feyenoord in vogelvlucht

24 oktober 2017

Berghege Bouwt: Feyenoord 1 krijgt op het nieuwe complex de beschikking over twee velden, een kunstgras warming-upstrook en een apart keepersveld. Direct hierlangs ligt het hoofdgebouw, dat aan één zijde volledig van glas is, waardoor van binnenuit een perfect zicht op de velden geboden wordt.

» Lees verder

Berghege bouwt nieuw kantoorpand Aspen Oss

2 oktober 2017

In opdracht van Aspen Oss start Bouwbedrijf Berghege in september met de bouw van een nieuw centraal kantoorgebouw, van ca. 4.500 m2, dat ruimte biedt aan onder meer 280 werkplekken en diverse vergaderruimtes.

» Lees verder

Transitie gebouw Berchmanianum in opdracht van Radboud Universiteit Nijmegen

19 september 2017

In opdracht van de Radboud Universiteit Nijmegen start Bouwbedrijf Berghege samen met Heerkens van Bavel Bouw BV met de transitie van het gebouw Berchmanianum. Dit rijksmonument van de hand van de architecten Joseph en Pierre jr. Cuypers is sedert 1929 in gebruik geweest als klooster en nadien als verzorgingshuis van de Jezuieten.

» Lees verder

Scapino en Miss Etam nieuwe klanten in retail

9 september 2017

Gedurende de zomer heeft Bouwbedrijf Berghege meerdere projecten uitgevoerd voor Scapino en Miss Etam, nieuwe relaties welke een mooie aanvulling zijn op ons brede klantenbestand in de retail.

» Lees verder

« Vorige pagina