19 mei a.s. informatiemiddag 11 luxe appartementen Sprengerhof in Oosterbeek

  • 8 mei 2012

Maggy en Wim Schampers enthousiast over Sprengerhof:
“We zijn blij dat we naar deze schitterende plek kunnen verhuizen”

Aan de rand van het vroegere landgoed De Sonnenberg komen de 11 luxe appartementen van Sprengerhof. Midden in een parkachtige omgeving met monumentale bomen, mooie landgoederen en verrassende doorkijkjes. Wim en Maggy Schampers hebben al een appartement gekozen en zien het helemaal zitten om op deze mooie plek aan de rand van Oosterbeek te gaan wonen: “We kunnen hier heerlijk wandelen en om de hoek koffie drinken bij D'Oude Herbergh waar het altijd gezellig druk is.” Wie de locatie en de bouwplannen zelf ook eens wil bekijken, is op zaterdag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur van harte welkom op de informatiemiddag aan de Sonnenberglaan in Oosterbeek. 

Volop ruimte, buiten én binnen

De appartementen in Sprengerhof variëren in prijs van €285.000 tot €450.000 voor de topappartementen. Allemaal hebben ze een doordachte, ruimtelijke indeling. Ze beschikken over minimaal twee slaapkamers en een living die doorloopt in de open keuken. Alle woningen hebben een een balkon of terras als buitenruimte. Een belangrijk pluspunt voor Maggy Schampers: “Ons balkon ligt op het zuidwesten dus je kijkt prachtig uit op de weiden en landerijen. Het is groot genoeg en we kunnen ook fijn buiten eten.” Nog een pluspunt vindt ze de eigen parkeerplaats dicht bij de woningen. “Als ik 's avonds thuiskom wil ik niet te ver door het donker hoeven lopen”, legt Maggy uit.

Genieten, nu en in de toekomst

Maggy en Wim wonen nu al in de buurt. Winkelen in Oosterbeek is al een gewoonte. “Het centrum daar wordt steeds beter. Er zijn chique boetiekjes te vinden en je kunt er lekker eten”, zegt Wim. “Nu zijn we nog vrij: ongehinderd door een actuele zorgbehoefte kunnen we kiezen voor een appartement met het comfort dat ons past, op een locatie waar we van houden. Het is daarbij zeker een voordeel om voor de toekomst die zorg dichtbij te weten”, vindt hij.

Kopen met zekerheid

Wie in deze tijd voor nieuwbouw kiest, kan nog wel eens meemaken dat een project niet doorgaat. De bouwer van Sprengerhof, Bouwbedrijf Berghege, neemt deze onzekerheid weg. Er is zelfs al een start voor de bouw gepland en wel in september 2012. De heer Schampers: “Berghege heeft al veel gebouwd in deze omgeving en ik ben gecharmeerd van hun aanpak. Goed om te weten dat er een gedegen bouwer garant staat voor de kwaliteit van Sprengerhof.”

Meer weten over wonen in Sprengerhof?

Kom dan langs op de informatiemiddag op zaterdag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur op de bouwlocatie aan de Sonnenberglaan in Oosterbeek.

U kunt ook contact opnemen met Van Musscher & Sonneveld makelaars via het contactformulier of 026 339 2600. Of kijk op www.woneninsprengerhof.nl.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren