C&A Venlo krijgt nieuwe jas

  • 9 augustus 2013

In Opdracht van Redevco is Bouwbedrijf Berghege gestart met de grondige verbouwing van C&A aan het Vleesplein in Venlo: de ingang verschuift naar hoek met de Kleine Beekstraat en wordt een ware blikvanger.Maar niet alleen komt er een andere ingangspartij, de hele benedenverdieping krijgt nieuwe puien en de luifel van de ingang wordt doorgetrokken over de hele breedte van het pand, waardoor het hele gebouw meer tekening krijgt. Ook de verdieping erboven wordt gerestyled. De laad- en losdeur van C&A verschuift een aantal meters verder de Kleine Beekstraat in, zodat hij wat minder opvalt vanuit de Vleesstraat. Tevens worden de twee naastgelegen winkelunits meegenomen.

Naar verwachting wordt eind september het geheel opgeleverd. Tijdens de verbouwing is de C&A gewoon geopend voor het winkelend publiek.

Eerder al realiseerde Bouwbedrijf Berghege de C&A winkels in s-Hertogenbosch, Eindhoven (Winkelcentrum Woensel), Eindhoven centrum, Waalwijk, Oss, Helmond, Nijmegen en Uden.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren