Interne vacature Engineer Planvoorbereider

Berghege zoekt … 

Planvoorbereider / Projectengineer

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen Berghege? Als Planvoorbereider zorg jij ervoor dat de projecten zo worden voorbereid dat de uitvoering vlekkeloos kan verlopen. Want jij bent verantwoordelijk voor een maakbaar ontwerp, van Voorlopig Ontwerp tot en met Uitvoeringstekeningen. Je doet dat voor een grote diversiteit aan projecten; van groot tot klein, van renovatie tot nieuwbouw. Voor de industrie, ziekenhuizen, laboratoria, retail, utiliteit en woningbouw. 

Dit ga je doen

Samen met de calculator zorg je voor de uitwerking van prijsspiegels op basis van offertes en alternatieven. Je bewaakt de budgetten van het project. Voor de verkoop van woningbouwprojecten speel je een belangrijk rol door het maken en controleren van onder andere verkoopbrochures, technische omschrijving, optielijsten en verkooptekeningen. Dit doe je in goede afstemming met je collega’s van kopersbegeleiding. Tijdens de periode van overdracht naar het uitvoeringsteam werk je nauw samen met de projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder en inkoper voor een soepele start van de bouw. 

Het is op onze afdeling Engineering & Calculatie mogelijk om te starten als Planvoorbereider en door te groeien naar Projectengineer, waarbij jij als projectverantwoordelijke Berghege vertegenwoordigt tijdens het ontwerptraject. 

Jij bent

  • Flexibel en klantvriendelijk
  • Creatief en proactief
  • Op de hoogte van bouwmethodes, principedetails en materialen
  • Iemand die zich zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukt
  • Bewust van het belang van veilig bouwen en handelt daar ook naar
  • Altijd op zoek naar de beste oplossingen, alternatieven en optimalisaties
  • Leergierig en klaar om je verder te ontwikkelen

Meer informatie of reageren kan via Niels Briene, Manager Engineering & Calculatie

Mail n.briene@berghege.nl of bel 06-21419204

 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren