Interne vacature Projectbegeleider Industrie & Retail

Ben jij toe aan een nieuwe stap binnen ons bedrijf? Dan is een functie als projectbegeleider op de afdeling Industrie & Retail misschien wel iets voor jou!

Als projectbegeleider werk je in een klein hecht team. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject. Dus jij verzorgt zelf de calculatie en werkvoorbereiding en je stuurt de uitvoering aan. Je bent het aanspreekpunt voor de klant van begin tot eind. De projecten variëren in soort en grootte; het kunnen kleinere nieuwe en verbouwprojecten zijn maar het kan ook om de coördinatie van serviceopdrachten gaan. Kortom: een dynamische functie met veel afwisseling en zelfstandigheid.

Je rol in ons team

De rol van de projectbegeleider is van grote invloed op het succes van de projecten. Samen met de manager van de afdeling draag je er zorg voor dat jouw projecten optimaal verlopen en de klant meer dan tevreden is.

Jij bent

  • vernieuwend, energiek en proactief;
  • iemand met inzicht in processen;
  • iemand die in een dynamische omgeving floreert:
  • organisatorisch sterk, creatief, ondernemend en je kunt snel schakelen;
  • niet alleen een techneut, maar je hebt naast die goede technische basis ook commerciële en communicatieve vaardigheden waarmee je de techniek over kan brengen binnen je projectteam en in samenwerkingen met de klant.

Interesse? 

Laat het weten via Mark van der Velden m.vd.velden@berghege.nl of bel 06 - 511 075 24. 

 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren