Interne vacature Projectleider

Berghege zoekt … Projectleider

Ben jij graag dé schakel tussen klant en projectteam? Als projectleider bij Berghege ben je die spil in het web tijdens het verloop van de gehele realisatie van een project. Vanaf de overdracht tot de definitieve oplevering ben jij de connectie tussen de klant en het projectteam en je geeft daar op een klantvriendelijke en klantgerichte manier invulling aan. Je verzorgt de strategische uitwerking van het project en coördineert de bouwvolgorde, planning, financiële verslaggeving en bouwveiligheid. Daarnaast ondersteun je de uitvoerder en je stuurt het projectteam aan. In teamverband werk je aan het opzetten en controleren van tekeningen, berekeningen en te realiseren inkoop.

Je rol in ons team

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor jouw team. Jij weet van jouw team een top team te maken en leidt hen naar een prachtig eindresultaat. Jij hebt inmiddels een aantal jaren ervaring binnen Berghege en bent er klaar voor om je verder te ontwikkelen. 

Jij bent

  • een teamspeler die een echt projectteam weet te maken;
  • iemand die zich zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukt;
  • goed in staat oog te houden voor de verschillende belangen binnen een projectteam;
  • leergierig en klaar om je verder te ontwikkelen;
  • iemand met leidinggevende capaciteiten die resultaatgericht is, maar de mens niet uit het oog verliest; 
  • sterk in plannen en organiseren.

Interesse? Laat het weten via Mark van der Velden m.vd.velden@berghege.nl of bel 06 - 511 075 24.

 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren