Nieuwbouw ziekenhuisvoorziening Rijnstate Elst

Rijnstate bouwt aan het ziekenhuis van de toekomst

Verschillende specialistische behandelingen komen straks samen onder één dak in Elst, waar de modernste technieken klaarstaan om mensen te helpen. Op locatie Elst kan men vanaf april 2023 terecht voor een afspraak, onderzoek of poliklinische ingreep bij de poliklinieken Oogheelkunde, Dermatologie, het centrum voor overgewicht (Vitalys) en het Pijn Centrum. Daarnaast kan u in Elst  terecht voor poliklinische afspraken bij nagenoeg alle specialismen van het Rijnstate ziekenhuis. 

Bouw gestart 
In totaal gaat de bouw van het ziekenhuis ruim anderhalf jaar duren. Het is de verwachting dat Rijnstate Elst eind van het eerste kwartaal in 2023 de deuren opent van de nieuwe ziekenhuisvoorziening. 

Volg de bouw!
Via een speciaal voor dit project ingerichte app van de Berghege Heerkens bouwgroep kunt u alle bouwwerkzaamheden volgen. Zoek in Google Play of de Apple Store naar BHB App die u gratis kunt downloaden en te herkennen is aan dit logo:

 

In de app is het mogelijk om vragen te stellen aan onze projectleider Martijn Luijpen. Heeft u de app (nog) niet maar wilt u toch een vraag stellen? Dat kan via rijnstate@berghegeheerkens.nl of 0412-633 977. 

 


Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren