MSD Gebouw CP - Oss

Productiegebouw met drie onafhankelijke productielijnen

Bekijk alle foto's

Op het bedrijfsterrein van MSD (voorheen NV Organon) in Oss realiseerde Berghege wederom een nieuw gebouw. Aan de reeks van kantoorgebouwen, productieafdelingen, laboratoria en een proeffabriek werd een productiegebouw voor drie onafhankelijke productielijnen toegevoegd.

Het nieuwe productiegebouw van MSD is, zoals gebruikelijk, onder bijzondere architectuur gerealiseerd. Het gebouw is grotendeels uit prefab beton opgetrokken waarbij de verdiepingshoogte varieert van 5 tot 8 meter. Twee van de vier gevels kregen een bekleding met glas waarbij de glaspanelen met een breedte van 50 cm en hoogte van 2,5 m voorzien zijn van een bijzondere zeefdruk. Het brutovloeroppervlak bedraagt circa 20.000 m2.

De nieuwe fabriek vergde een investering van 75 miljoen euro. In het productiegebouw worden onder de meeste moderne en hygiënische omstandigheden geneesmiddelen geproduceerd.

Opdrachtgever

MSD Oss

Opdracht

MSD Gebouw CP - Oss

MSD
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren