Snipes

Restyling winkels door heel Nederland

Bekijk alle foto's

Bouwbedrijf Berghege bouwde in diverse grote Nederlandse steden de nieuwe winkels voor Snipes. Deze retailformule komt oorspronkelijk uit Duitsland door continue te groeien heeft Snipes inmiddels ruim 150 stores in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland. En is daarmee één van de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Ons land telt zestien vestigingen, die grotendeels door Berghege zijn gebouwd. Allemaal met een geheel eigen, unieke uitstraling. 

Grote steden
De winkels van Snipes bevinden zich in het centrum van grote winkelsteden zoals Den Haag, Den Bosch en Maastricht. Dat betekent dat Berghege de werkzaamheden moest uitvoeren op een beperkte bouwplaats in een zeer korte tijd. Projectleider Ronnie Tiemissen: “Namens Snipes hadden we de totale regie op het bouwproces. Inclusief de afstemming met alle nevenaannemers. Samen hebben we een hoge kwaliteit in afwerkingsniveau gerealiseerd. Dat is onder andere te zien aan de bijzondere materialen en details.”

Zestiende vestiging 
De meest recente tak van de Snipes-familie opende begin dit voorjaar haar deuren aan de Grote Straat in Maastricht. Dit filiaal heeft een totaal vloeroppervlak van 600 m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. 

 

Opdrachtgever

Snipes Nederland

Opdracht

Snipes

Snipes.nl
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren