Uitbreiding Würth Nederland

Future proof en CO2 neutraal distributiecentrum

Bekijk alle foto's

Op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch realiseert Bouwbedrijf Berghege samen met Kuijpers de uitbreiding van het distributiecentrum van Würth Nederland. Hier legt de specialist in montage- en bevestigingsmateriaal de basis voor hogere voorraad, meer services en diensten voor klanten en nieuwe transportoplossingen. 

De uitbreiding van 8000 m2 zorgt voor meer ruimte om efficiënter te kunnen werken, leveringen van meerdere locaties te consolideren en in een verdere fase een groot gedeelte van de orderverzameling te automatiseren. In de nieuwe expeditie kunnen zendingen dusdanig gesorteerd worden dat zij of zoals nu via een netwerk vervoerder, of toekomstig met een Würth contractvervoerder worden getransporteerd. 

Opdrachtgever

Würth Nederland

Opdracht

Uitbreiding Würth Nederland


Adres:
Het Sterrenbeeld 35, 5215 MK 's-Hertogenbosch

Würth Nederland

Volledig aardgasloos

Door de installatie van een geothermische warmtepomp en zonnepanelen is de nieuwbouw CO2 neutraal. Gedurende de komende jaren zal Würth Nederland het huidige gebouw ook hierop aansluiten om hiermee volledig aardgasloos te worden. 

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 83.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 33.000 werkzaam als verkoper in de buitendienst. In 2021 was de omzet van de Würth-Groep 17,1 miljard euro. 

Bouw gestart 

Op 26 oktober 2022 is het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw en heeft Würth Nederland samen met haar bouwpartners - Bouwbedrijf Berghege en technisch dienstverlener Kuijpers- de eerste symbolische schop in de grond gezet. 

 

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren