Het gevoel van Berghege

Podcastreeks Het gevoel van Berghege

De oorsprong van Bouwbedrijf Berghege is te vinden in 1924 als Hent Berghege voor zichzelf begint en zich 'beleeft aanbeveelt voor het maken en repareeren van alle voorkomend timmerwerk'.

Honderd jaar bedrijf, honderd jaar historie. Luister elke 3de donderdag van de maand naar een nieuwe aflevering hoe Jan en Marloes Berghege in het verleden, heden en de toekomst van het bedrijf op zoek gaan naar het gevoel van Berghege.

Het komende jaar worden er 10 afleveringen gemaakt van de podcast Het gevoel van Berghege. Hieronder zijn ze te beluisteren.

Jan Berghege Sr 310 Px

Bouwbedrijf J.M. Berghege Podcast 15 februari, aflevering 2

Van ambachtelijk timmermansbedrijf tot een florerend aannemersbedrijf. In aflevering twee bekijken Jan en Marloes Berghege de tweede generatie van Bouwbedrijf Berghege: hun opa Jan. De aflevering is ook te beluisteren via Spotify.


Podcast Foto 310Px Breed

Wie is Hent Berghege? Podcast 18 januari, aflevering 1

In deze eerste aflevering doen Jan en Marloes Berghege onderzoek naar hun overgrootvader: Hent Berghege. Wie was hij en wat was in die eerste jaren van het bedrijf ‘het gevoel van Berghege’? De aflevering is ook te beluisteren via Spotify.


Flyer BB (4)

Podcast 21 maart, aflevering 3

De derde aflevering is vanaf 21 maart 2024 te beluisteren. We duiken dan verder in de moeilijke jaren '80, als zonen Henk en Jan Berghege in het familiebedrijf treden. Met frisse blik en strijdvaardige mentaliteit. 

Meer over 100 jaar Bouwbedrijf Berghege