Gegarandeerd verantwoord

Duurzaam rendement

Duurzaamheidsprestaties van een project kunnen tot uiting komen in een BREEAM certificaat. Een internationale beoordelingsmethode, in Nederland vertaald in het keurmerk BREEAM-NL. BREEAM wordt weergegeven in een score van 1 tot 5 sterren: Pass, Good, Very Good, Excellent of Outstanding. Een hoge BREEAM score is van invloed op de waarde en het groene imago van een gebouw. En staat daarmee voor een gezondere, productievere werk- en leeromgeving voor de eindgebruiker. Een hoge BREEAM score is voor de klanten van onze bouwgroep de garantie dat we het werk goed doen en we ook hier de balans weten te vinden tussen duurzaamheid en rendement. 

Berghege Hout

Verantwoorde oplossingen

Vraagstukken rond stikstofproblematiek en de klimaattransitie vragen om betrokken ondernemerschap. Het draait niet alleen om bouwen. Ook niet bij ons. We investeren in verantwoorde oplossingen en dragen daarmee bij aan een betere wereld. Dat vinden wij heel normaal.

De Berghege Heerkens bouwgroep kiest ervoor om nog bewuster te gaan bouwen, onder andere met uitsluitend duurzaam verkregen hout, uit verantwoord/duurzaam beheerde bossen. Daarom zullen wij alleen nog duurzaam verkregen hout inkopen en verwerken op onze projecten, conform het STIP® keurmerk.

Maatschappelijke betrokkenheid is verankerd in onze manier van werken. Daarbij houden we rekening met de belangen van alle betrokken partijen. Of het nu draait om wat de klant belangrijk vindt, of wat onze eigen mensen raakt. Onze bouwgroep neemt verantwoordelijkheid. Voor onszelf én voor toekomstige generaties.

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited