Wonen

Duurzaam, energiezuinig en snel bouwen. In een architectuur die opvalt, maar toch past bij de bestaande omgeving. Comfort bieden voor diegenen die er gaan wonen. Tegen een duidelijke en aantrekkelijke prijs. Van woonwijken met een grote diversiteit tot kleinschalige projecten, maar ook luxe appartementencomplexen.

Wb 51 (598)

Vernieuwing in woningbouw

Maatschappelijke ontwikkelingen dwingen vernieuwing af. Ook de bouwsector zet in op klimaatadaptatie, energietransitie en circulair bouwen. Technische ontwikkelingen als robotisering maken processen efficiënter en veiliger.

Het woningtekort en problemen rond stikstof en PFAS vragen om aanpassingsvermogen. Wij stellen ons op als de bouwpartner die het hele proces onder regie neemt. Waarbij onze kopersbegeleiders uiteraard ook de kopers aan de hand nemen. We zorgen dat het werk voor elkaar komt. Binnen de planning én het budget. 

Projecten voor wonen

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited