Kom werken bij Berghege!

Werken bij Berghege betekent onderdeel uitmaken van een hecht team met vakkundige collega’s. Wij  bieden  een aantrekkelijke werkplek in het mooiste kantoor van Oss of bij onze duurzame timmerwerkplaats en materieeldienst. Op locatie werken bij één van onze kleinere en grote projecten kan ook. We zijn trots op ons familiebedrijf met een open communicatie en goede werksfeer.

Bekijk alle vacatures

Bij ons kun je werken in een professionele organisatie waarin je aan mooie projecten kunt bouwen én aan jouw eigen toekomst. Want wij investeren graag in opleidingen, zodat je kunt doorgroeien binnen ons team of je specialiseren in jouw vakgebied. 

BB Stagiair

STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN?

Berghege is een erkend leerbedrijf en begeleidt doorlopend studenten van verschillende opleidingen. Stages zijn mogelijk op kantoor, bijvoorbeeld in de werkvoorbereiding. Of buiten op de bouwplaats, waar je mee kunt draaien in een uitvoeringsteam. Ook afstuderen is bij ons mogelijk.  

Ben je geïnteresseerd in een stageplek waar je alle facetten van de bouw in de praktijk kunt meemaken?

         

Stuur ons een mailtje!
BHB Academie 1

BERGHEGE HEERKENS BOUWGROEP ACADEMIE

Bij Bouwbedrijf Berghege kun je aan jezelf blijven bouwen. Dat kan door je technische vakinhoudelijke kennis uit te breiden, te leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, je te verdiepen op een bepaald thema of te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om al deze opleidingen, trainingen en cursussen nog beter onder de aandacht te brengen, hebben we deze overzichtelijk ondergebracht in de Berghege Heerkens academie. 

Naast alle bestaande opleidingsmogelijkheden heeft onze bouwgroep drie eigen trainingsprogramma’s: Jong Professionals, Talenten Programma en Leiderschap Programma. De kern van al deze opleidingen is het uitbreiden van persoonlijke vaardigheden zoals veerkrachtig kunnen omgaan met veranderingen en met een open en kritische houding, feedback durven en kunnen geven om van elkaar te leren. 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited