Ons verhaal

Berghege Bouwt

Krachtige waarden

Bouwbedrijf Berghege is een echt Brabants bedrijf. Regionaal geworteld maar landelijk opererend. Een familiebedrijf met krachtige waarden die onveranderd voelbaar zijn. Een hecht team van zo’n 200 medewerkers. Betrokken, verantwoordelijk en loyaal. Creatief en flexibel. Met korte lijnen en beslissingskracht. Afspraak is afspraak. Dat kenmerkt Berghege. 

Ub 123 (739)

Regionaal geworteld, landelijk opererend

Berghege gaat voor langlopende relaties. Bouwt een diversiteit aan projecten, het bewijs van een brede expertise. Van grote utiliteitsbouw tot kleinere woonprojecten. Van design & build tot service en onderhoud. Een bedrijf met oog voor innovatie. Waar jonge talenten de ruimte krijgen. Werken met duurzame technieken en volgens efficiënte werkmethodes. Zo blijven we goed in wat we doen. En doen we waar we goed in zijn. Berghege bouwt.

Dit bouwen wij

Werken bij de Berghege past goed bij Pleuni en Bas. Zij werken beiden aan Walkwartier. "Extra leuk, want dit is in eigen stad. Tijdens de pauze lopen we vaak langs. En moet er een tekening naartoe? Dan brengen we die toch even. Omdat we bijna elke dag zien wat er gebeurt, leeft dit project meer dan ooit!”

Pleuni en Bas Projectleider en werkvoorbereider

Een greep uit onze mooie projecten

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited