Nieuws

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team. 

Meer lezen

Nieuws

Berghege100 Relatiedag 282 [Desktop Resolutie]
7 juni 2024

Osje van Verdienste voor 100-jarig Berghege

Tijdens het relatie-evenement op 7 juni is Berghege verrast met een Osje van Verdienste dat werd uitgereikt door burgemeester Wobine Buijs. De burgemeester benoemde vooral het Berghege familiegevoel: "Een bedrijf dat voelt als familie en dat dit ook uitdraagt bij de sportclub en in het lokale verenigingsleven. Jullie bouwen niet alleen aan mooie projecten, maar ook aan onze samenleving.” 

6 juni 2024

Start bouw woontorens Coudewater

Op woensdag 6 juni hebben we samen met de VOF Landgoed Coudewater (een samenwerking tussen Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling) en de Gemeente 's-Hertogenbosch op bijzondere wijze de start van de bouw op Landgoed Coudewater gevierd. 

15 mei 2024

Walkwartier open tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni vindt de landelijke Dag van de Bouw plaats. Een jaarlijks evenement waarop bouw- en infrabedrijven met trots hun bouwplaatsen openstellen voor het grote publiek. Bouwbedrijf Berghege heeft hiervoor dit jaar het Walkwartier uitgekozen en zij zetten daar die zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur de bouwhekken open voor álle geïnteresseerden.

10 april 2024

100 jaar Berghege, een familiebedrijf met slagkracht

Bouwbedrijf Berghege pakt dit jaar uit om het honderdjarig bestaan te vieren. Met eigenaren Henk (71) en Jan (64) Berghege duiken we in de rijke geschiedenis van het Osse familiebedrijf. Want hoewel de dagelijkse leiding niet meer in handen is van een Berghege, en er inmiddels sprake is van een schaalvergroting in de Berghege Heerkens bouwgroep; de familie blijft met hart en ziel betrokken bij de onderneming. “We willen koste wat kost een familiebedrijf blijven.” 

 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited