Nieuws

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team. 

Meer lezen

Nieuws

Berghege100 Relatiedag 282 [Desktop Resolutie]
12 juli 2024

Berghege gaat verbouwen voor Wilhelmina Kinderziekenhuis

Bouwbedrijf Berghege start na deze zomer met de verbouwing van de Kinder Intensive Care (PICU) en High Care en de Neonatale Intensive Care (NICU) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Hiermee worden de eerste stappen gezet naar een WKZ van de toekomst dat nóg beter aansluit op de behoeften van kinderen en hun families en verzorgers.  Met de start van de verbouwing van het WKZ wordt ook de vernieuwbouw van het UMC Utrecht ingeluid. 

11 juli 2024

Renovatie Tinbergen Building van start

De renovatie van Tinbergen Building, het iconische gebouw op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, is van start gegaan en wordt uitgevoerd door de Berghege Heerkens bouwgroep. De oplevering van het gerenoveerde gebouw is gepland voor medio 2027. Het project werd op 11 juli 2024 gegund aan aannemer Berghege Heerkens bouwgroep na een formele aanbestedingsprocedure. 

22 juni 2024

Techniekdag 2024: de magie van Techniek

Ruim 6.000 bezoekers kwamen volgens de organisatie zaterdag 22 juni af op de Techniekdag Oss, dé plek voor iedereen die op zoek was naar de magie van techniek. Berghege liet met collega’s van Bouwmensen Oss - Veghel, Wagemakers Bouw & Ontwikkeling, Muller Bouw b.v., Hendriks Bouw en Ontwikkeling en de Van Schijndel Bouwgroep op een gezamenlijk bouwplein zien hoe mooi en veelzijdig werken in de bouw is. 

7 juni 2024

Osje van Verdienste voor 100-jarig Berghege

Tijdens het relatie-evenement op 7 juni is Berghege verrast met een Osje van Verdienste dat werd uitgereikt door burgemeester Wobine Buijs. De burgemeester benoemde vooral het Berghege familiegevoel: "Een bedrijf dat voelt als familie en dat dit ook uitdraagt bij de sportclub en in het lokale verenigingsleven. Jullie bouwen niet alleen aan mooie projecten, maar ook aan onze samenleving.” 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited