Nieuws

Berghege en Heerkens gaan voor eenduidige huisstijl

Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw kiezen voor een sterke herkenbare huisstijl die de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep direct duidelijk zichtbaar maakt. Tijdens de bouwvakviering bij beide familiebedrijven op 14 juli is de nieuwe huisstijl aan de medewerkers gepresenteerd. De komende maanden worden gebruikt om de nieuwe logo’s bij het grote publiek te introduceren.

Meer lezen

Nieuws

Bussen Hvb En BB
26 november 2023

Enthousiaste reacties op Ontwikkelvisie Fraterspark

Op 25 november hebben wij samen met de gemeente Oss en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een eerste informatiemiddag over de Ontwikkelvisie Fraterspark georganiseerd met aansluitend een wandeling door het gebied. In de ontwikkelvisie zijn de uitgangspunten geschetst voor de invulling van een nieuwe leefomgeving die wij op deze locatie in het centrum Oss de komende jaren gaan realiseren. Er komen 170 huur- en koopwoningen en het park wordt opnieuw ingericht. 

2 november 2023

Nieuwbouw logistiek centrum Würth Nederland officieel opgeleverd 


Vandaag was de officiële oplevering en overdracht van de nieuwbouw van het logistiek centrum van Würth Nederland. Dankzij de fijne samenwerking in het bouwteam met Architectenbureau DeTwee Snoeken, Adviesbureau Sweegers en de Bruin, Adviesbureau Tielemans en technologisch verduurzamer Kuijpers kunnen we terugkijken op een succesvol jaar. Met als resultaat een mooi en duurzaam logistiek centrum voor Würth in ’s-Hertogenbosch!

 

26 oktober 2023

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij Walkwartier

Hugo de Jonge, minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening was vandaag op werkbezoek in Oss. Daar werd hij bijgepraat over de woningbouwplannen voor de komende jaren. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek aan het Walkwartier bij.

11 oktober 2023

Duurzame nieuwbouw Franciscus van start

Tijdens een ceremonie is vandaag het startschot gegeven voor de nieuwbouw van het topklinische Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis in Rotterdam. Nadat eerder dit jaar de aannemingsovereenkomsten getekend werden, gaat nu ook de bouw van start. In het bijzijn van de Europese Investeringsbank, de klimaatbank van Europa, en de bouwende partijen Berghege Heerkens Bouwgroep, ULC en Unica, werden de laatste symbolische puzzelstukjes op hun plaats gelegd. Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited