Nieuws

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team. 

Meer lezen

Nieuws

BB 100 Jaar V2 Edited
15 mei 2024

Walkwartier open tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni vindt de landelijke Dag van de Bouw plaats. Een jaarlijks evenement waarop bouw- en infrabedrijven met trots hun bouwplaatsen openstellen voor het grote publiek. Bouwbedrijf Berghege heeft hiervoor dit jaar het Walkwartier uitgekozen en zij zetten daar die zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur de bouwhekken open voor álle geïnteresseerden.

10 april 2024

100 jaar Berghege, een familiebedrijf met slagkracht

Bouwbedrijf Berghege pakt dit jaar uit om het honderdjarig bestaan te vieren. Met eigenaren Henk (71) en Jan (64) Berghege duiken we in de rijke geschiedenis van het Osse familiebedrijf. Want hoewel de dagelijkse leiding niet meer in handen is van een Berghege, en er inmiddels sprake is van een schaalvergroting in de Berghege Heerkens bouwgroep; de familie blijft met hart en ziel betrokken bij de onderneming. “We willen koste wat kost een familiebedrijf blijven.” 

 

29 maart 2024

Bewust Veilig Dag 2024

Op woensdag 27 maart was de Bewust Veilig dag van Bouwend Nederland. Ook wij hebben deze gelegenheid aangegrepen om extra aandacht te besteden aan veilig werken. En op deze dag kwam onze nieuwe veiligheidscollega Bram in dienst. 

28 maart 2024

Berghege Heerkens bouwgroep benoemt Raad van Commissarissen

Na een succesvolle samenvoeging van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw, is de Berghege Heerkens bouwgroep verheugd de benoeming van een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC) aan te kondigen. Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf en versterkt de positie als toonaangevende speler in de bouwsector.

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited