Nieuws

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team. 

Meer lezen

Nieuws

Berghege100 Relatiedag 282 [Desktop Resolutie]
6 oktober 2024

Aannemingsovereenkomst onderwijslocatie Laan op Zuid getekend

Op 4 oktober ondertekenden Peter Kamermans en Dennis Krol namens Heerkens van Bavel Bouw de aannemingsovereenkomst voor de bouw van een nieuwe onderwijslocatie aan Laan op Zuid in Rotterdam. Dit gebouw wordt de thuisbasis van het instituut CMI en kenniscentrum Creating 010. Per september 2026 verhuizen zij, samen met de nieuwe middelbare school Stedelijk Lyceum Rotterdam, naar Zuid.

In gebouw 'De Rotterdam' kwamen de bestuurders van Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam, bestuurders van beide scholen en Heerkens van Bavel Bouw samen voor de officiële ondertekening en om deze mijlpaal te vieren. 

1 oktober 2024

Een stabiele toekomst

De vierde generatie Berghege en Heerkens is opgegroeid met de waarden van hun families. Ze hebben gezien wat de vorige generaties samen met alle medewerkers hebben neergezet: twee gezonde bedrijven met een sterke marktpositie. Daar kijken zij met trots en respect naar. Voor de toekomst van de Berghege Heerkens bouwgroep willen ze deze waarden koesteren en verder versterken. Ze vormen het fundament voor de ambities en zijn de leidraad waarmee we op koers blijven. Samen met een ervaren bestuursteam dragen zij op hun beurt bij aan de toekomst van de Berghege Heerkens bouwgroep. Jan Berghege, Bart Heerkens, Maud Heerkens en Boy Berghege lichten dit toe. 

30 september 2024

Nieuwe hoofdingang Rijnstate Arnhem

In aanwezigheid van burgemeester Marcouch, kinderburgemeester Zoë Mac Donald, collega’s en genodigden heeft Rijnstate Arnhem maandag 30 september officieel de nieuwe hoofdingang geopend. Burgemeester Marcouch en bestuursvoorzitter Geraline Leusink plantten een honingboom om dit heugelijke feit te markeren, Zoë plaatste een gedenkbordje aan de voet van de boom. 

6 september 2024

Seinen op groen voor nieuwbouw Huize Padua

De gemeente Boekel verleende eind augustus de omgevingsvergunning voor de eerste fase van de nieuwbouw op Huize Padua. Daarmee staan de seinen op groen voor de daadwerkelijke transformatie van het terrein van Huize Padua naar een Levendig Landgoed. Zeker nu op 5 september ook de financierings- en aanneemovereenkomst zijn ondertekend door initiatiefnemer GGZ Oost Brabant en de andere betrokken partijen. 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited