Nieuws

100 jaar Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is 100 jaar! Wat begon in de werkplaats van Hent Berghege, groeide in 100 jaar uit naar het toekomstgerichte bouwbedrijf van nu. Dit jubileum is meer dan een viering van bouwkundige mijlpalen; het is een viering van samenwerking, groei en het vermogen om samen verder te bouwen. Terwijl ons bedrijf de volgende eeuw binnentreedt, blijft de essentie onveranderd: samen bouwen aan een toekomst. Dat doen wij als team. 

Meer lezen

Nieuws

BB 100 Jaar V2 Edited
29 januari 2024

Zorgcentrum Sint Anna Boxmeer opgeleverd

De laatste bouwfase van de nieuwbouw voor zorgcentrum Sint Anna in Boxmeer is afgerond. Tijdens een gezellige lunch zijn de handtekeningen gezet en de sleutels door directeur Berghege Tom Bongers officieel overgedragen aan bestuurder Ineke Wever. 

25 januari 2024

Onderhoud Enexis procesgebouwen

Voor Enexis netbeheer gaat Berghege Heerkens Serviceconcepten alle procesgebouwen in de regio’s Brabant West (omgeving Roosendaal) en Brabant Noordoost (regio ’s-Hertogenbosch) onderhouden. Deze mooie overeenkomst is met Enexis afgesloten voor zes jaar, met een optie voor verlenging met nog eens zes jaar.  

14 december 2023

Berghege bouwt Landgoed Coudewater de Buitenplaats

De overeenkomst voor 98 sociale- en 41 midden-huurappartementen in De Buitenplaats is getekend! De verkoop van de 23 koopappartementen is eerder al gestart. Bouwbedrijf Berghege gaat vanaf het eerste kwartaal van 2024 alle 162 appartementen realiseren.

De realisatie van de (huur)appartementen zorgt voor een leefbaar Landgoed Coudewater voor iedereen.

26 november 2023

Enthousiaste reacties op Ontwikkelvisie Fraterspark

Op 25 november hebben wij samen met de gemeente Oss en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een eerste informatiemiddag over de Ontwikkelvisie Fraterspark georganiseerd met aansluitend een wandeling door het gebied. In de ontwikkelvisie zijn de uitgangspunten geschetst voor de invulling van een nieuwe leefomgeving die wij op deze locatie in het centrum Oss de komende jaren gaan realiseren. Er komen 170 huur- en koopwoningen en het park wordt opnieuw ingericht. 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited