Projecten

Berghege richt zich op utiliteitsbouw en dan met name op de sectoren zorg, onderwijs en wetenschap, industrie en bedrijven, maatschappelijk vastgoed en retail. Daarnaast zijn wij actief in de woningbouw. Een greep uit onze projecten. 

Projecten

Berghege richt zich op utiliteitsbouw en dan met name op de sectoren zorg, onderwijs en wetenschap, industrie en bedrijven, maatschappelijk vastgoed en retail. Daarnaast zijn wij actief in de woningbouw. Een greep uit onze projecten. 

Filter projecten op:

Zoek binnen projecten:

Zo werken wij

Wij bundelen onze krachten al jarenlang in grote en complexe projecten. Onze vakmensen kennen elkaar door en door en gaan altijd voor de beste oplossing. Innovatief en met slagkracht. Een uitstekende basis om voort te bouwen aan langetermijnrelaties met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

 • Slagvaardige vakmensen

  De kracht van een familiebedrijf is een goede en persoonlijke band tussen werkgever en werknemer. De lijnen zijn kort waardoor onze vakmensen slagvaardig kunnen handelen. 

  Dit zorgt voor een prettige werksfeer waarin medewerkers kansen krijgen voor persoonlijke ontwikkeling en een duurzame carrière binnen ons bedrijf. Of zij nu gaan voor brede werkervaring of specialisatie. 

 • Complexe projecten

  De bouwbedrijven werken al jarenlang succesvol samen aan grote en complexe projecten. Kunnen kwalitatief hoogwaardig en veilig bouwen. 

  Volgens een strakke planning en in een omgeving waar doorgewerkt wordt. Met vakmensen die elkaar door en door kennen en die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toekomstbestendig bouwen. Zo zijn we een betrouwbare gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en staan wij aan hun zijde waar het gaat om passende en verrassende duurzame oplossingen.

 • Innovatieve oplossingen

  Opdrachtgevers weten dat wij innovaties op de voet volgen waardoor wij een betrouwbare gesprekspartner en adviseur zijn. We bouwen duurzaam, met aandacht voor een optimale procesinrichting. 

  En denken vanuit het toevoegen van klantwaarde en het voorkomen van verspillingen in het proces. Het draait niet alleen om bouwen, ook niet bij ons. Wij investeren in verantwoorde oplossingen en dragen daarmee bij aan een betere wereld.

 • Stevige langetermijnrelaties

  Ondernemen gaat niet enkel om economische winst, het draait om meer dan dat. Die maatschappelijke verantwoordelijkheid is verankerd in onze manier van werken en vormt de basis voor vele langetermijnrelaties. 

  Wij houden rekening met de belangen van alle betrokken partijen. Of het nu draait om wat de klant en diens eindgebruiker belangrijk vindt of wat onze eigen mensen raakt. De Berghege Heerkens bouwgroep neemt zijn verantwoordelijkheid. Voor onszelf én voor toekomstige generaties.

Gericht op een duurzame toekomst

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited