Maatschappelijk vastgoed

Van gemeentehuis en bibliotheek tot zwembad en trainingscomplex. Berghege werkt nauw samen met architecten, stedenbouwkundigen, overheidsinstanties en andere belanghebbenden. En zorgt door een duurzaam en toegankelijk gebouw waarbij vooraf nagedacht is over toekomstige uitbreiding en aanpassingen.

Drieburcht Instruction Pool Venhoevencs [Desktop Resolutie]

Specialisatie Sport & Leisure

Sportaccommodaties zijn een verbindende factor met een hoge maatschappelijke waarde. Steeds vaker is er een samenhang met onderwijs en zorg. Een plek om te ontmoeten; voor inspanning en ontspanning. Of het nu gaat om schaatsen, tennissen, zwemmen, klimmen, badminton, hockey, voetballen of golf. Hier speelt zich een belangrijk deel van het sociale leven af.

Ultramoderne, multifunctionele sportaccommodaties waar duurzaamheid voorop staat. Dat zijn de wensen van vandaag. Ze vragen om de allerbeste oplossingen. Berghege combineert al jarenlang gedegen vakmanschap met ervaring bij de realisatie van sportfaciliteiten. Wij zorgen dat u kunt sporten en genieten. Op hoog niveau.

Projecten in maatschappelijk vastgoed

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited