Berghege en Heerkens van Bavel gaan voor eenduidige huisstijl

  • 14 juli 2023

Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw kiezen voor een sterke herkenbare huisstijl die de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep direct duidelijk zichtbaar maakt. Tijdens de bouwvakviering bij beide familiebedrijven op 14 juli is de nieuwe huisstijl aan de medewerkers gepresenteerd. De komende maanden worden gebruikt om de nieuwe logo’s bij het grote publiek te introduceren.

Directievoorzitter Berghege Heerkens bouwgroep Peter Kamermans: “Berghege en Heerkens van Bavel vormen nu al een geruime tijd een sterk team. Als Berghege Heerkens bouwgroep hebben we inmiddels heel wat succesvolle projecten gebouwd. Het Maria Montessorigebouw, Aurora, Rijnstate ziekenhuis in Elst en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onlangs zetten wij samen een handtekening onder de nieuwbouw van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam; één van de grootste opdrachten in de geschiedenis van onze samenwerking. De samenwerking werpt ook op andere vlakken zijn vruchten af. We leren van elkaars werkwijze. Van Engineering tot Service & Onderhoud. We worden steeds hechter, al hebben we ieder ons eigen karakter. De nieuwe huisstijl sluit daar op aan. Met nieuwe logo’s die duidelijk laten zien dat wij bij elkaar horen. Maar met behoud van onze vertrouwde namen waaronder de beide bedrijven al meer dan 100 jaar werken: Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw.”


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren