Berghege neemt na 48 jaar afscheid van Harrie Tiemissen

  • 23 juli 2023

Na maar liefst 48 dienstjaren neemt Bouwbedrijf Berghege afscheid van collega Harrie Tiemissen. Het vertrouwde gezicht van onze werkplaats in Heesch gaat met een welverdiend pensioen. Al die jaren was hij een stabiele factor binnen het bouwbedrijf; met een loopbaan van stagiair tot hoofd Materieeldienst en Timmerfabriek.

Bij Berghege zijn we er erg trots op dat Harrie alle 48 jaar zo’n betrokken collega was. Directeur Gilbert Ceelen benadrukt hoe belangrijk de rol van Harrie Tiemissen is geweest voor de professionalisering van de materieeldienst en timmerwerkplaats op de werf. En roemt hem als vaste waarde voor Berghege. Bijzonder detail: De zoon van Harrie, Henri Tiemissen, neemt het stokje van zijn vader nu definitief over.

“Iedereen binnen het hele bedrijf weet niet anders dan ‘Harrie van de werkplaats’. Echt een collega waar je altijd op kan rekenen”. 

Gilbert Ceelen, directeur Bouwbedrijf Berghege

De Berghege bouwvakborrel kreeg speciaal voor Harrie het thema ‘Into the wild’, een knipoog naar de reis naar Afrika die Harrie eerder kreeg aangeboden bij zijn 40-jarig werkjubileum. Harrie en zijn familie werden voor het feest opgehaald met een luxe Hummer limousine en tussen al het feestgedruis stond ‘Harrie’s mijlpaal’ vol met foto’s van Harrie door de jaren heen.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren