Specialisme voor renovatie St. Antonius ziekenhuis

  • 16 februari 2023
  • Ziekenhuizen

Voor de locatie Nieuwegein van het St. Antonius ziekenhuisziekenhuis zijn wij bezig met meerdere verbouwingen én de herinrichting van een hele vleugel waar een nieuwe hartkatheterisatieafdeling met zes behandelkamers in gerealiseerd wordt.

Best een uitdaging, want de zorg draait zoveel mogelijk gewoon door terwijl wij bouwen. Bovendien komt er specialistisch werk bij kijken. Zo krijgen de kamers voor röntgenapparatuur speciale loodwanden en –afwerking. Dat is nodig want bij de röntgenapparatuur komt een techniek kijken waarbij met een zeer sterke magneet en radiogolven afbeeldingen van het lichaam worden gemaakt. Dit zorgt dus voor een zeer sterk magneetveld.

Doordat wij er in samenwerking met een specialistisch bedrijf voor zorgen dat de ruimtes heel nauwkeurig worden afgedicht, kan de straling er niet uit ontsnappen en zijn de ruimtes straks veilig te gebruiken. 


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren