Berghege bouwt: Onderwijs & Wetenschap

Bouwen met elan. Vorm en functie gaan hand in hand. Praktisch en prikkelend. Een inspirerende omgeving creëren waar kennis en wetenschap kunnen floreren. 

Onze aanpak

 • Inspirerende werkomgevingen creëren

  In een inspirerende omgeving kunnen kennis en wetenschap floreren. Praktisch en flexibel ingerichte ruimtes zijn naar behoefte inzetbaar. En prikkelen studenten én docenten om het beste uit zichzelf te halen.
 • Flexibel omgevingsmanagement

  Afstemming met docenten, studenten of bewoners in de omgeving: wij weten wat nodig is om de hinder te beperken en veiligheid op de campus te borgen. We stemmen tijdig onze werkzaamheden af en stellen ons flexibel op. Zo vinden we altijd een oplossing.
 • Strakke procesplanning

  Een strakke planning met duidelijke deadlines is altijd van groot belang. Maar voor het onderwijs is daarbij het verloop van een studiejaar nog eens leidend. Onze LEAN-aanpak garandeert de constante aandacht voor de bouwtijd en is zo ingericht dat alle partijen hierin hun verantwoordelijkheid nemen.
 • Duurzaam eindresultaat

  Onderwijs- en wetenschapsomgevingen zijn bij uitstek gericht op een duurzame toekomst. Dat betekent onder andere nu al slim inspelen op 2050, wanneer alle nieuwbouwscholen energieleverend moeten zijn.

Cases

Onze expert

Op de campus van Wageningen University & Research bouwden we onder andere Aurora. Geen anoniem onderwijsgebouw maar een transparant gebouw dat laat zien waaraan gewerkt wordt bij de WUR. Zo is van buiten te zien wat zich in het gebouw afspeelt.

Onze opdrachtgevers

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren