14 december 2023

Berghege bouwt Landgoed Coudewater de Buitenplaats

Overeenkomst getekend

De overeenkomst voor 98 sociale- en 41 midden-huurappartementen in De Buitenplaats is getekend! De verkoop van de 23 koopappartementen is eerder al gestart. Bouwbedrijf Berghege gaat vanaf het eerste kwartaal van 2024 alle 162 appartementen realiseren.

Coudewater Rosmalen (1)

Landgoed Coudewater de Buitenplaats I, II en III

Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling hebben voor deze grote transformatie van het unieke landgoed Coudewater aan de rand van Rosmalen, de handen ineen geslagen en in BrabantWonen een betrouwbare partner gevonden om binnen Coudewater langjarig te kunnen voorzien in een royaal aanbod aan betaalbare en middeldure huurappartementen.

INBO Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de drie torens, bestaande uit in totaal 162 appartementen en 64 parkeerplaatsen.

Bouwbedrijf Berghege heeft de opdracht gekregen voor de bouw van 162 appartementen, verdeeld over drie woontorens. Van de drie torens worden 23 appartementen verkocht voor de particuliere verkoop en de overige appartementen worden verkocht aan Brabant Wonen. 

De realisatie van de (huur)appartementen zorgt voor een leefbaar Landgoed Coudewater voor iedereen.

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited