29 februari 2024

Eerste bomen Bos van Oss geplant

Bosvanoss Gilbert

De eerste bomen van het Bos van Oss zijn geplant! Een belangrijke stap naar een nieuw bos van wel 20 hectare in de Gemeente Oss. Bouwbedrijf Berghege steunt dit project van harte en is dan ook één van de tiental ‘Diamanten Pioniers’. Directeur Gilbert Ceelen licht toe: “Door deze bomen nu aan te planten, werken we zichtbaar en duurzaam mee aan een grotere biodiversiteit in Oss. Het begint klein maar het levert een groene plek op voor toekomstige generaties.” 

Meer weten over het Bos van Oss
Bos Sab Bh (27)

Nieuw bos

Het Bos van Oss is een initiatief van de werkgevers in Oss. Doel is de aanplant van een nieuw bos met de omvang van 20 hectare. Het bos moet er komen door een hechte samenwerking tussen zoveel mogelijk partijen binnen de Osse gemeenschap. Dat maakt het een uniek project in Nederland!

Met het toekomstige bos:
* komt er meer groen in de Osse gemeenschap;
* neemt de biodiversiteit toe;
* maken we concrete stappen in de strijd tegen CO2 uitstoot;
* planten we een duurzame basis voor de toekomst;
* creëren we een plek voor de volgende generatie.

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited