2 november 2023

Nieuwbouw logistiek centrum Würth Nederland officieel opgeleverd 

Overdracht Logistiek 1

Vandaag was de officiële oplevering en overdracht van de nieuwbouw van het logistiek centrum van Würth Nederland. Dankzij de fijne samenwerking in het bouwteam met Architectenbureau DeTwee Snoeken, Adviesbureau Sweegers en de Bruin, Adviesbureau Tielemans en technologisch verduurzamer Kuijpers kunnen we terugkijken op een succesvol jaar.

Directeur Bouwbedrijf Berghege, Tom Bongers: “Würth is al ruim vijfendertig jaar onze leverancier van ankers, bevestigingsmiddelen en chemicaliën. Bijzonder dat wij ons partnerschap met deze nieuwbouw hebben kunnen verdiepen. Met als resultaat een mooi en duurzaam logistiek centrum voor Würth in ’s-Hertogenbosch!”

De nieuwbouw van het logistiek centrum is voorzien van een warmte-koudeopslag (WKO) waarbij er gasloos verwarmd en gekoeld kan worden. De WKO-installatie is zo geïnstalleerd dat Würth Nederland in de toekomst volledig aardgasloos kan worden. 

 

Lees meer over dit project

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited