DIENSTENCENTRUM DE WELLEN

Woonzorgcentrum 'De Wellen'

Bouwbedrijf Berghege realiseerde voor expertise- en dienstencentrum ‘De Wellen’ in Oss een zorghotel met 48 slaapkamers, een zorgboulevard met specialistische activiteiten (ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, dagbehandeling, tandarts, diëtetiek en geestelijke verzorging) en 500 m² kantoorwerkplekken, een centrale entree met winkel en kapper, vijf huurappartementen en 23 koopappartementen, een restaurant, achttien grote appartementen, zestien kleine appartementen en acht groepswoningen met in totaal 64 aparte slaapkamers.

Project
Expertise- en dienstencentrum 'De Wellen'
Locatie
Oss
Opdrachtgever
ZorgGoedBrabant
grootte
23.000 m²

Gastvrij en tolerant zijn de sleutelwoorden van woonzorgcentrum De Wellen. Ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie vinden er een sociale en veilige woonomgeving. Ook voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben of die juist zelfstandig en beschut willen wonen, blinkt De Wellen uit in mogelijkheden.

Het totale bruto vloeroppervlak is 23.000 m².

Timelapse Expertise- en Dienstencentrum De Wellen

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited