NEDERLANDS KANKER INSTITUUT / ANTONI VAN LEEUWENHOEK

Stafgebouw AVL-NKI Ziekenhuis

Het NKI-AVL bestaat uit een centrum voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker en een oncologisch ziekenhuis. De opdracht werd aan de Berghege Heerkens bouwgroep gegund na een aanbestedingsprocedure op basis van de criteria tijd, geld en kwaliteit.

Project
Nieuwbouw Stafgebouw
Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Nederlands Kanker Instituut / Antoni van Leeuwenhoek
Architect
Gortemaker Algra Feenstra achitectuur
grootte
Ruim 4.000 m²

De ruime ervaring in werken op een krappe bouwlocatie en de kennis van de ervaring met het bouwen van projecten met een bijzondere logistiek speelden bij de selectie een belangrijke rol.

Martijn Luijpen Projectleider

Bijzonderheden

“Het nieuwe Stafgebouw bestaande uit vijf bouwlagen en ruim 4.000 m2 bruto vloeroppervlakte is gerealiseerd tussen diverse bestaande gebouwen. Gezien de beperkte omvang van de bouwplaats, de 2e verdieping met gebouwoverstek over een bestaand gebouw en de korte bouwperiode was het een mooie en uitdagende opdracht”, aldus projectleider namens de bouwgroep, Martijn Luijpen.

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited