WE Fashion

Verbouwingen voor WE Fashion Nederland

Bekijk alle foto's

Wie kent de WE winkels niet? Bijna in elke Nederlandse winkelstad is wel een vestiging te vinden. Voor deze gerenommeerde fashion-keten realiseerde Bouwbedrijf Berghege de verbouwingen van diverse filialen door heel Nederland. We werken nauw samen in bouwteams met de mensen van WE en onderaannemers. Daarbij zijn service en inspiratie de vertrekpunten van de WE fashion keten. 

Gefaseerd bouwen en prefab produceren
In de meeste gevallen blijven de winkels open tijdens de renovatiewerkzaamheden. Daardoor kiest Berghege voor een gefaseerde aanpak in combinatie met prefab productie. Projectleider John Penninx: “Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, plannen we bepaalde werkzaamheden in de vroege ochtend of avond. Denk daarbij aan boorwerkzaamheden die veel overlast veroorzaken maken. Het winkelend publiek merkt zo nauwelijks dat we er zijn. Ook heeft Berghege heeft een eigen timmerwerkplaats waar op maat prefab geproduceerd kan worden. Dat scheelt een hoop tijd op de bouwplaats.” 

Imponerende ontwerpen realiseren
Er moet gewerkt worden op een beperkte bouwplaats en met een snelle doorlooptijd. Daarbij mag aan de veiligheid van zowel het winkelend publiek als de medewerkers geen enkele concessie worden gedaan. Berghege beoordeelt en bewaakt samen met de opdrachtgever de maakbaarheid van de ontwerpen. Zodat we ook binnen deze omstandigheden steeds weer imponerende ontwerpen weten te realiseren die zo kenmerkend zijn voor de WE winkels. 

 

Opdrachtgever

WE Nederland

Opdracht

WE Fashion

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren