WE FASHION

Verbouwingen voor WE Fashion Nederland

Wie kent de WE winkels niet? Bijna in elke Nederlandse winkelstad is wel een vestiging te vinden. Voor deze gerenommeerde fashion-keten realiseerde Bouwbedrijf Berghege de verbouwingen van diverse filialen door heel Nederland. We werken nauw samen in bouwteams met de mensen van WE en onderaannemers. Daarbij zijn service en inspiratie de vertrekpunten van de WE fashion keten. 

Project
WE Fashion
Locatie
Diverse locaties
Opdrachtgever
WE Nederland

Gefaseerd bouwen en prefab produceren

In de meeste gevallen blijven de winkels open tijdens de renovatiewerkzaamheden. Daardoor kiest Berghege voor een gefaseerde aanpak in combinatie met prefab productie. Projectleider John Penninx: “Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, plannen we bepaalde werkzaamheden in de vroege ochtend of avond. Denk daarbij aan boorwerkzaamheden die veel overlast veroorzaken maken. Het winkelend publiek merkt zo nauwelijks dat we er zijn. Ook heeft Berghege heeft een eigen timmerwerkplaats waar op maat prefab geproduceerd kan worden. Dat scheelt een hoop tijd op de bouwplaats.” 

WE BB (8)

Imponerende ontwerpen realiseren

Er moet gewerkt worden op een beperkte bouwplaats en met een snelle doorlooptijd. Daarbij mag aan de veiligheid van zowel het winkelend publiek als de medewerkers geen enkele concessie worden gedaan. Berghege beoordeelt en bewaakt samen met de opdrachtgever de maakbaarheid van de ontwerpen. Zodat we ook binnen deze omstandigheden steeds weer imponerende ontwerpen weten te realiseren die zo kenmerkend zijn voor de WE winkels. 

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited