Danny is service metselaar/tegelzetter

Het werk is heel afwisselend, dat bevalt me goed. Voordat ik naar Oss verhuisde, werkte ik als metselaar vooral in de regio Rotterdam. Ik zocht werk in de buurt en Berghege sprak me meteen aan. Het gesprek was prettig en ik voelde me snel thuis. Ik metsel nu nog maar af en toe, maar houd me vooral bezig met herstel na lekkages, brand of inbraak. Vaak is dat bijvoorbeeld tegelwerk, dakpannen leggen of plafonds timmeren. Veel bij particulieren, klussen van soms een paar uur werk, maar ik ben ook wel eens meerdere weken met een groter project bezig. 

Goed geregeld

Je komt heel veel verschillende mensen tegen. Ze hebben vaak wat meegemaakt en zijn soms verdrietig of boos na bijvoorbeeld een inbraak. Daar moet je de ruimte voor hebben en even een praatje maken. Je kunt niet binnenkomen en meteen aan de slag, het sociale deel is ook belangrijk. En alles netjes achterlaten als je klaar bent, dat geldt altijd natuurlijk. We hebben mooie bussen en nette werkkleding. Dat is goed geregeld bij Berghege. Dan maak je ook meteen een goede indruk als je bij een klant komt. 

Berghege heeft mooie bussen en nette werkkleding. Dan maak je ook meteen een goede indruk als je bij een klant komt. 

Danny, Service metselaar/tegelzetter

Bij iedereen terecht

Ik ben opgeleid tot metselaar, tegelen kon ik ook al en verder heb ik veel geleerd bij Berghege van collega’s. De ene kan je ondersteunen als het gaat om timmerwerk en van een ander leer je op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat gaat heel goed, je kunt bij iedereen terecht voor hulp of vragen. Dat hoort natuurlijk zo, maar heb in het verleden wel eens gemerkt dat het niet vanzelfsprekend is.

Elke morgen kom ik naar de werkplaats, daar liggen alle spullen klaar en de werkbonnen. Ook zie je dan je collega’s even. Dat is fijn, want overdag ben je vaak alleen op pad. Dus ’s morgens samen een kop koffie en dan aan de slag!”

 

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team, dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren