Freek is service metselaar/tegelzetter

Ik ben al ruim vijfentwintig jaar aan het werk in de bouw en alweer tien jaar bij Berghege. Alles is hier heel goed geregeld. Gereedschap is goed onderhouden en wordt snel vervangen als het nodig is, je loon is op tijd en ik heb fijne collega’s. Berghege is een gemoedelijk bedrijf. De sfeer is goed en collega’s zijn echte vakmensen die voor elkaar klaar staan. Dat geeft een goede basis, want als je niet goed met elkaar om kunt gaan, dan lukt dat ook niet naar onze klanten toe. 

Zelfstandig werken

Via de mail ontvang ik mijn werkbonnen en dan ga ik op pad. Daarvoor heb ik een tablet, heel handig want zo heb ik alles bij de hand. Dat is gemakkelijk zoeken en je administratie bijhouden. Ik werk het liefst aan het herstellen van waterschades, vooral bij mensen thuis. Het puzzelen naar de oorzaak en oplossing vind ik de leukste uitdaging: hoe lopen de leidingen, hoe is de woning opgebouwd. En dan heb je daarnaast nog verschillende soorten vloeren en wanden. Soms is het duidelijk, maar soms moet je uitgebreid onderzoeken om de schade te vinden. Ik ga daarom altijd rustig en gestructureerd te werk. Het vinden van de oorzaak geeft echt een kick!

De sfeer is goed en collega’s zijn echte vakmensen die voor elkaar klaar staan.

Freek, Service metselaar/tegelzetter 

Veel contact

Het is heel divers werk, want het komt ook voor dat ik plintjes moet zetten of gipsplaten in het plafond maak. Daarnaast kom ik nu veel meer met mensen in contact dan toen ik nog op de bouw werkte. Leuk om een praatje te maken, maar ook zinvol want mensen hebben schade en je wilt ze zo goed mogelijk helpen. Wij stellen bijvoorbeeld ook vast of bepaalde schade onder de verzekering valt. Dan moet je rustig uitleg geven, dat stelt vaak al gerust. Het is fijn om mensen te kunnen helpen. Dat sociale aspect hoort erbij en vind ik  een mooie toevoeging.

 

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team, dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren