Ivo is werkvoorbereider

Na mijn studie hbo bouwtechnische bedrijfskunde bij Avans in Tilburg ben ik eerst bij een ander bouwbedrijf gaan werken. Maar daar kon ik mijn draai helemaal niet vinden. Via een detacheringsbedrijf kwam ik bij Berghege terecht. Echt een warm bad! De sfeer is hier heel goed, met een aantal collega’s ben ik inmiddels goed bevriend. Bovendien krijg je hier de kans om kennis te maken met veel verschillende soorten werk. Van intensieve trajecten voor de industrie tot snelle projecten voor de retail. 

Afwisselend werk

Het werk van een werkvoorbereider bij Berghege is heel afwisselend. Je verdiept je in de opdracht, denkt na over de beste onderaannemers, vraagt offertes op en beoordeelt wat er binnenkomt. Soms overleg je met de calculators; wie biedt de beste oplossing voor de beste prijs? Je regelt de uitbestedingen en start het tekenwerk op. Zo zorg je dat alles op de juiste tijd op de bouw aanwezig is. Vervolgens overleg je met het uitvoeringsteam op de bouwplaats. 

Gewoon een fijn bedrijf met een goede sfeer. Je krijgt de ruimte om te leren en brede werkervaring op te doen.

Ivo, werkvoorbereider

Snel resultaat

Ik ben begonnen op de afdeling Utiliteit & Wonen waar ik onder andere werkte aan de nieuwbouw voor Feyenoord en REV’IT! maar ook aan project de Piekenhoef in Berghem. In de laatste bouwfase van deze wijk ging dat om 53 woningen. Ik rond dit project nog af maar ben inmiddels overgestapt naar de afdeling Industrie & Retail. Voor MARS mocht ik daar werken aan een nieuw koelhuis en een Q&FS lab. Leuk om te doen, al heb ik gemerkt dat de retail me vooral aanspreekt. Zo lever ik nu mijn bijdrage aan de verbouwing van vijf ANWB-winkels verspreid over het land. En er staan er nog zo’n zestig in de planning! Snel schakelen, snel resultaat boeken. Dat past bij mij. Mooi dat Berghege dit werk ook heeft. 

Typisch Berghege

Door de brede expertise binnen Berghege -van de nieuwbouw van een campusgebouw voor de Radbouduniversiteit tot service & onderhoud in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, is er eigenlijk altijd wel een interessante tak te vinden. Er wordt goed meegedacht over waar je het beste tot je recht komt. Er is een open cultuur en van hiërarchie is geen sprake. Tot aan de directie toe: Tom en Gilbert lopen regelmatig binnen om een praatje te maken en ook dan gaat het niet alleen maar over het werk. De opdrachten zijn boeiend en er is aandacht voor iedereen. Dat vind ik typisch Berghege!

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team van werkvoorbereiders? Dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via dit formulier of mail ons via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren