Jasper is stagiair hbo Bouwkunde

In de eerste helft van het derde jaar hbo Bouwkunde heb ik stage gelopen bij Berghege. Ik had goede verhalen over het bouwbedrijf gehoord van medewerkers die ik ken uit het dorp waar ik woon. En natuurlijk had ik de busjes wel eens zien rijden. Daardoor was ik nieuwsgierig geworden en ben ik gaan informeren naar een stageplaats. Een goede keus, want ik voelde me er vanaf dag één thuis.

Jasper stagiair HBO bouwkunde

Grootschalig project

De twintig weken van mijn stage heb ik doorgebracht op de bouwplaats van MSD Animal Health in Boxmeer. Een grootschalig project waar de veiligheids- en kwaliteitsnormen enorm zijn. Beschermende kleding, toegangspasjes en uitgebreide kwaliteitscontroles. Dat was even wennen, maar ook erg leerzaam. Zo heb ik een bijdrage mogen leveren aan de analyse en controle van het betonwerk. Naast mijn opleiding werk ik voor een klein bouwbedrijf, en daar kom je dit soort werkzaamheden niet tegen.

Bij Berghege willen ze je echt iets leren

Jasper, stagiair hbo Bouwkunde

Gezellig team

De werksfeer is bij Berghege helemaal top. Op mijn eerste werkdag werd ik met open armen ontvangen. Het was meteen duidelijk dat ze me iets wilden leren. Ondanks de drukte op de bouwplaats werd er tijd gemaakt om mijn vragen te beantwoorden. Soms niet meteen, maar dan kwamen ze er later altijd op terug. En ik kreeg de ruimte om mijn eigen kennis in te zetten zonder dat er continue over mijn schouder werd meegekeken. Daardoor voelde ik me echt onderdeel van het team. 

Mooi aandenken

Op mijn laatste werkdag werd ik verrast met een Berghege Certificaat. Daarop stond dat ze erg te spreken waren over de inzet die ik had getoond en dat ik de werkzaamheden naar volle tevredenheid had uitgevoerd. Die kan ik straks na mijn afstuderen gebruiken als referentie bij het zoeken naar een baan. En het is een mooi aandenken aan een leuke en leerzame stageperiode.

 

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team, dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren