Stefan is leerling timmerman

Ik ben nu drie jaar aan het werk bij Berghege. In mijn eerste leerjaar volgde ik niveau 1 assistent timmerman en nu ben ik bezig met niveau 2 timmerman. Dat deel heb ik bijna afgerond en vanaf mei start ik met niveau 3 allround timmerman. Ik ga één dag in de week naar school en de andere dagen werk ik als stagiair bij Berghege. Dat vind ik een mooie afwisseling. Op school krijg ik de theorie en op de bouwlocatie de toepassing in de praktijk. Deze manier van werken past goed bij mij. 

Stefan van boxtel leerling timmerman berghege

Schoolopdrachten in de praktijk

Op dit moment werk ik op een nieuwbouw in Vught. Vanuit school krijg ik verschillende toetsen die ik moet toepassen bij mijn werkzaamheden op de bouw. Je krijgt dan bijvoorbeeld de opdracht om prefab balkons te maken, aftimmerwerk te doen of stelwerk voor te bereiden. Vanuit Berghege word ik begeleid en beoordeeld door een vaste leermeester.

Berghege is een bedrijf waar ik veel mag leren. Er wordt gekeken naar wie je bent en op wat voor manier je jezelf kunt ontwikkelen.

Stefan, Leerling timmerman

Iedereen staat open voor elkaar

Berghege is een bedrijf waar ik veel mag leren. Er wordt gekeken naar wie je bent en op wat voor manier je jezelf kunt ontwikkelen. Collega’s zijn daarbij ook heel belangrijk; iedereen staat open voor elkaar. Als ik hulp nodig heb, dan krijg ik die van iedereen. We starten elke werkdag als team, de uitvoerder bespreekt dan wat we gaan doen en hoe de taken worden verdeeld. Hierdoor weet ik goed wat er van mij wordt verwacht.

Vanuit thuis meegekregen

Mijn vader was vroeger timmerman en is nu uitvoerder in de bouw. Ik heb het vak dus vanuit huis al vroeg meegekregen en het spreekt me erg aan. Je hebt elke dag andere werkzaamheden en dat maakt het afwisselend. Tijdens niveau 1 begon ik bij de afdeling service en onderhoud als timmerman. Toen ging ik samen met een collega bij mensen thuis schades opnemen en deze schades herstellen. Ook deze tak van Berghege vond ik erg leuk. Ik hoop dat ik na het volgen van mijn opleiding bij Berghege mag blijven werken. Het wordt nog een klus om te kiezen tussen timmerman op de bouw of bij de afdeling service en onderhoud!

 

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team, dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren