Max en Tycho zijn werkvoorbereider

Max van der Heijden (22) uit Uden en Tycho Mols (21) uit Arnhem zijn na hun afstudeerstage bij Berghege in dienst gekomen. Tijdens hun afstudeerperiode schreven zij een scriptie over de verbetering van duurzaamheid binnen bouwbedrijven. En welke rol een duurzaamheidscoördinator daarin kan vervullen. De opgedane kennis over onderdelen als milieuvriendelijk handelen en arbeidsomstandigheden is erg bruikbaar voor Berghege. Ze hebben hun scriptie verdedigd en uiteindelijk weten af te sluiten met een mooie 7 als eindcijfer. 

Van stagiair naar medewerker

Max en Tycho kijken met een positief gevoel terug op hun stage bij Berghege. Ondanks de coronamaatregelen verliep het contact met collega’s soepel en kregen zij goede begeleiding van Niels Briene. Gedurende de stageperiode van Tycho en Max werd er al over en weer gepolst om te zien of ze daarna bij Berghege in dienst wilden komen. Maar eerst moest er nog een half jaar alle aandacht naar hun Minor. 

"Berghege heeft na onze stage steeds contact gehouden." 

Tycho: “Berghege heeft steeds contact gehouden. Mede daardoor zijn we na de opleiding het gesprek weer aangegaan. De doorgroeimogelijkheden binnen Berghege zijn erg aantrekkelijk. Ook de mix van grote en kleine projecten sprak ons allebei aan.” De overstap van stagiaire naar medewerker viel erg mee. Max: “Ondanks dat we door corona maar weinig mee hebben gekregen van de organisatie zelf, zijn we weinig obstakels tegengekomen.”

Reizen

Max en Tycho wilden een grote reis maken na het afronden van de studie. Corona gooide helaas roet in het eten, en de reis moest worden uitgesteld. Hierdoor gingen Max en Tycho eerder dan gepland een contract bij Berghege aan. Tycho: “We hebben toen direct duidelijk verteld dat we, zodra het weer kon, alsnog onze grote reis wilden maken. Hier was alle begrip voor. Dit gaf ons nóg een extra reden om bij Berghege aan de slag te gaan.” 

En die reis gaat er komen! Vanaf januari 2023 gaan ze rondtrekken door Thailand, Cambodja, Vietnam en de Filipijnen. Eind april zit het avontuur erop en keren ze weer terug naar het kantoor aan de Begijnenstraat. 

 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren