Anne is planvoorbereider

Mijn baan als planvoorbereider bij Berghege is heel afwisselend. Ik houd me bezig met de technische ontwikkeling van projecten; tekeningen opzetten en controleren, ontwerpen optimaliseren, fine-tunen van details in bijvoorbeeld materiaalkeuzes en calculatie. Er is veel contact met architecten, constructeurs en andere onderaannemers. Mijn loopbaan begon ik als kopersbegeleider voor verschillende woningbouwprojecten en via de functie werkvoorbereider werk ik nu als planvoorbereider. Inmiddels heb ik al veel aspecten van deze branche gezien.

Veel variatie

Het is leuk om een specialisme op te bouwen in een bepaalde branche; je overziet het geheel en kunt tot in detail een bijdrage leveren aan een project. Op de kopersbegeleiding werkte ik mee aan de nieuwbouw van Stadhouderspark in Vught. Ik zat toen veel met kopers om tafel om opties zoals een uitbouw door te nemen en die uit te werken in 3D. Bijzonder dat mijn eerste opdracht bij Projectengineering ook in deze wijk was: namelijk voor de 16 luxe appartementen ‘Willem de Zwijger’. En helemaal een grappig detail is dat Malou van den Broek nu bezig is met de werkvoorbereiding voor ditzelfde gebouw. Samen met haar ben ik in 2014 bij Berghege afgestudeerd!

 

We realiseren zo veel mooie projecten, je zou het bijna vanzelfsprekend gaan vinden!

Anne, Planvoorbereider 

 

Jong bedrijf

Berghege is een bedrijf met veel jonge mensen waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. Zo ben ik nu bezig met selecties voor utiliteitsbouw en dat is helemaal nieuw voor mij. Als ik terugkijk op de afgelopen vier jaar heb ik al flinke stappen gemaakt. En er is nog veel te ontdekken want met de expertises zoals Retail, Industrie of Service & Onderhoud heb ik nog nauwelijks kennis gemaakt. Dat we dat allemaal in huis hebben én ook nog eens zo’n mooie projecten realiseren, je zou het bijna vanzelfsprekend gaan vinden! Maar niet ieder bouwbedrijf heeft dit soort grote opdrachtgevers. Ik zou iedereen die daar ook enthousiast van wordt, aanraden om ons team te komen versterken.

 

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team, dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren