Wouter is voorman timmerman

Via Revabo, waar ik mijn opleiding volgde, ben ik destijds bij Berghege terecht gekomen voor een stage. Vanaf 2003 werk ik in vaste dienst als timmerman. Het is mijn eerste vaste werkgever en het bevalt me hier nog steeds erg goed. Het is fijn samenwerken met de collega’s onderling, iedereen heeft wat voor elkaar over en we hebben echt het gevoel dat we het samen doen.

 Wouter Strik Timmerman Berghege

Een meedenkend bedrijf

Er hangt een prettige werksfeer en de voorzieningen zijn goed. Ik ervaar Berghege als een meedenkend bedrijf. Over alles wordt goed nagedacht en er wordt naar je geluisterd. Als iemand een goed idee heeft om een klus anders aan te pakken dan krijgt hij de ruimte om dat uit te leggen. 

Over alles wordt goed nagedacht en er wordt goed geluisterd.

Wouter, Voorman Timmerman

Leren en werken

Op het gebied van leren en werken, krijg je hier alle kansen. Dat heb ik zelf ook ervaren. Nadat ik BBL2 haalde, ben ik gestopt met school om te gaan werken. Nu wil ik graag voorman worden, maar daarvoor is BBL3 nodig. Die studie heb ik in de avonduren gedaan en mijn diploma gehaald. Binnenkort ga ik als voorman aan de slag! Daar heb ik veel zin in, want het past goed bij me om zaken regelen en op te letten of het project goed loopt. Die instelling had ik altijd al. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet meer wil timmeren. Een combinatie van voorman en timmerman lijkt me ideaal. Dat zou prima kunnen op een wat kleinere, overzichtelijke bouw.

Begeleiden van leerlingen

Ik ben ook leermeester en begeleid leerling timmermannen. Die moeten een aantal toetsen bij ons afleggen om een diploma te kunnen halen. Het zijn jonge gasten die over het algemeen zelf graag willen en hun zaakjes goed regelen. Op de eerste dag zie je al wat voor vlees je in de kuip hebt. Als iemand werk ziet en meteen van aanpakken weet, dan komt het meestal wel goed.

 

Bij Berghege zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij een goede aanvulling op ons team, dan komen we graag met je in contact. Laat je interesse weten via sollicitatie@berghege.nl 

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren