Berghege bouwt: Kantoren

Zelfstandig werken of in een bouwteam. Met inzet van uitvoeringskennis en creativiteit. Het resultaat: een optimale inspirerende werkomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen. Een perfect visitekaartje van de organisatie. 

Onze aanpak

 • Bijzondere architectuur

  Het hoofdkantoor als visitekaartje van de organisatie. Een architectonisch sterk ontwerp goed uitwerken naar de bouwpraktijk. De inzet van onze uitvoeringskennis en creativiteit maakt het waar.
 • Flexibele inrichting

  Een hoogwaardige en gezonde werkomgeving met ruimte voor een flexibele schil. Met aandacht voor wensen van de eindgebruiker. Helemaal passend bij de hedendaagse eisen van het nieuwe werken.
 • Hoogwaardige afwerking

  Bijzondere vliesgevels, topkwaliteit in beton, glas of staal, perfecte inpassing op een groene campus. Bouwen in hoogwaardige en duurzame materialen. Uw kantoor weerspiegelt de kernwaarden van het bedrijf.
 • Helder projectmanagement

  We hanteren een integrale aanpak volgens een LEAN werkwijze; van sloop tot herbouw en nieuwbouw. Zo nodig inclusief engineering en installaties. We stemmen onze werkzaamheden tijdig af en maken heldere afspraken met alle belanghebbenden. Dit is in de praktijk erg succesvol gebleken op campussen zoals de High Tech Campus in Eindhoven en voor een grote opdrachtgevers zoals Philips, Rev’it en Byondis.

Cases

Onze expert

Voor SNS in Utrecht verbouwden we het hoofdkantoor zodat het nu helemaal voldoet aan een moderne werkstijl. Werknemers kunnen er tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Er is een samenhangend gebouw ontstaan waar werken, eten, ontmoeten en samenwerken bij elkaar komen. 

Onze opdrachtgevers

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren