Berghege bouwt: Ziekenhuizen

Bouwen voor cure en care. Van ontmoetingsruimte tot operatiekamer. Risicoprotocollen vormen de leidraad. Vaak werken terwijl de zorg doorgaat. Altijd de veiligheid voorop, dat is van levensbelang. 

Onze aanpak

 • Ruime ervaring en kennis

  Berghege is dankzij een jarenlange ervaring dé bouwpartner voor uiteenlopende bouwprojecten in de sector van zorg en ziekenhuizen. Deze hebben we al mogen bewijzen voor opdrachtgevers zoals het Maxima Medisch Centrum, Centraal Militair Hospitaal en Radboudumc.
 • Interdisciplinair samenwerken

  Onze ruime ervaring in bouwen voor de zorg betekent ook ruime ervaring in het aansturen van derden en coördineren van directieleveringen. Van leveranciers van lab-apparatuur tot OK-inrichters. Wij nemen ze onder regie. Onze LEAN-aanpak is zo ingericht dat alle partijen hun verantwoordelijkheid nemen.
 • Veiligheids- en kwaliteitsborging

  Voor de start stellen we een strak projectkwaliteitsplan en leveringsplan op. We werken volgens de laatste technieken en met hoowaardige materialen. Gaan voor het beste resultaat, passend bij de eisen van een hedendaags ziekenhuis.
 • Probleemoplossend vermogen

  Of het gaat om afstemming met patiënten, medewerkers of bewoners in de omgeving. Hinderbeperking, inrichten van hoogwaardige ruimtes; wij weten wat nodig is en stellen ons flexibel op. Zo vinden we altijd een oplossing.

Cases

Onze expert

De Bespoke-procedure die wij gebruiken is een maatwerkaanpak die bij uitstek geschikt is voor complexe, multifunctionele gebouwen zoals ziekenhuizen. Ook ‘zachtere factoren’ zoals de ‘healing environment’ spelen een rol in het behalen van de BREEAM certificering in een ziekenhuisomgeving. Daarbij kun je denken aan een inrichting waardoor patiënten zich prettig voelen; kleurgebruik, meubilair en planten.

Onze opdrachtgevers

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren