NIEUW HOOFDKANTOOR REV'IT!

Inspirerend hoofdkantoor voor REV'IT

Het Osse REV’IT! is een toonaangevende onderneming in hoogwaardige motorkleding. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en telt inmiddels zo’n honderd mensen, waarvan er tachtig op het kantoor in Oss werken. In de komende jaren verwachten ze een verdere groei en daar hoort ook een nieuw hoofdkwartier bij. Bouwbedrijf Berghege realiseerde dit inspirerende gebouw op een zichtlocatie aan de snelweg A59 in Oss. Het ontwerp is van architectenbureau Cepezed.

Project
Hoofdkantoor REV'IT!
Locatie
Oss
Opdrachtgever
REV’IT!
Architect
Cepezed

Design, performance en innovatie

Het nieuwe REV’IT! gebouw beslaat 3.600 vierkante meter aan kantoorruimte en 5.000 vierkante meter aan opslagruimte met een hoogte van twaalf meter. Het is opgebouwd uit modulaire, topkwaliteit natuurlijke blokken van beton, glas en staal. De architectuur en constructie naar idee van cepezed vormen een weerspiegeling van de REV’IT! kernwaarden op het gebied van Design, Performance en Innovatie. Het pand heeft een grote showroom om collecties aan hun retail- en distributiepartners te tonen. Ook is er een experience room die in het teken staat van de technologie van het pionieren en het overdragen van kennis. Een volledig uitgerust testlaboratorium doet dienst als katalysator voor innoverende ideeën voor nieuwe producten, kwaliteitscontrole en CE certificering. Tot slot zijn er een fotostudio, een restaurant, een atelier en een fitnessruimte in het pand ondergebracht.

Het nieuwe pand is een reflectie van onze kernwaarden: Design, Performance en Innovation.

Ivan Vos Oprichter en Manager Director REV'IT!

MEER PROJECTEN INDUSTRIE EN BEDRIJVEN

Berghege Heerkens bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
IMG 5900 Edited