Berghege bouwt: Industrie

Industrieel bouwen. Alles ten dienste van het productieproces, maar met veiligheid als hoogste prioriteit. Integrale aanpak; van sloop tot opbouw. Werken volgens een zeer strakke daily proces planning.

Onze aanpak

 • Productieproces klant centraal

  Bij industrieel bouwen staat alles ten dienste van het productieproces. Wij snappen dat de bedrijfsvoering voor gaat en houden daar rekening mee in onze werkwijze en planning.
 • Veiligheid als prioriteit

  Door onze ruime ervaring op sites van opdrachtgevers zoals MSD zijn wij specialist in veiligheidsprotocollen op industriƫle sites. We zijn hiervoor meerdere malen met awards beloond.
 • Strakke procesplanning

  We werken altijd volgens een zeer strakke daily proces planning, waarbij veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Onze LEAN-aanpak garandeert daarbij de constante aandacht voor de bouwtijd en is zo ingericht dat alle partijen hun verantwoordelijkheid nemen.
 • Integrale aanpak

  We hanteren een integrale aanpak; van sloop tot herbouw en nieuwbouw. Dit is in de praktijk erg succesvol gebleken voor een groot aantal opdrachtgevers zoals MSD, MARS, FrieslandCampina en Philips.

Cases

Onze expert

We werken vaak in een gesloten campusomgeving. Dat betekent rekening houden met veiligheidsprotocollen. Dus ook voor onze medewerkers: herkenbare kleding en bij aan- en afvoer van materiaal denken aan de toegangscontrole.

Onze opdrachtgevers

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren