“”

Over Berghege

Bouwbedrijf Berghege is geboren en groot geworden in Oss. In 1924 opgericht als timmermansbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot het veelzijdige en landelijk opererend bouwbedrijf. Het bewijs van onze expertise toont zich in de diversiteit aan projecten. Opdrachten die het reguliere werk overstijgen. Met een hoog afwerkingsniveau en complicerende factoren als extra uitdaging. Die ervaring zie je terug in ieder project. In welke vorm dan ook.

De waarden van een familiebedrijf horen bij ons en zijn onveranderd voelbaar. Hoge betrokkenheid en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Blijven bouwen met en voor onze, vaak langlopende, relaties. In een hecht team van medewerkers. Afspraak is afspraak. Korte lijnen en stevige beslissingskracht. Dat kenmerkt Berghege.

"Innoveren en investeren in een flexibele werkomgeving. Met de markt meebewegen zonder onze medewerkers uit het oog te verliezen." 

Jan, Henk en Jan jr. Berghege 

Maar we zijn ook een bedrijf met oog voor innovatie. Jonge talenten krijgen de ruimte. Duurzame technieken en efficiënte werkmethodes worden omarmd. Zo blijven we goed in al onze expertises

Regionaal geworteld, landelijk opererend

Berghege wordt gerund door broers Jan en Henk Berghege en is een echt Brabants familiebedrijf. Op basis van creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en een hecht team van zo'n 200 medewerkers realiseert Berghege de meest uiteenlopende projecten. Het bouwbedrijf is sinds oprichting gevestigd in het Osse centrum en heeft een nauwe band met de stad. Maar Berghege is door heel Nederland actief.

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren