Gezonde werkomgeving voor Byondis Nijmegen

Duurzame nieuwbouw op een groene campus

Bekijk alle foto's

Het succesvolle en snelgroeiende Byondis (voorheen bekend als Synthon Biopharmaceuticals) in Nijmegen is een Nederlandse multinational die zich bezighoudt met het vervaardigen van generieke humane geneesmiddelen. Het farmaceutisch bedrijf werkt aan realisatie van een complete en groene campus waar gezondheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Berghege bouwt hier een eigentijdse werkomgeving met 175 werkplekken. Dit kantoorgebouw is een belangrijke toevoeging aan het hightech terrein.

 

Opdrachtgever

Byondis

Opdracht

Gezonde werkomgeving voor Byondis Nijmegen


Adres:
Microweg 22, 6545 CM Nijmegen

Licht en luxe

Het nieuwe kantoorgebouw dat Berghege op de campus realiseert onderscheid zich door een bijzondere vliesgevel waar transparante en dichte stroken elkaar afwisselen. De gevel wordt afgewerkt met bronskleurige profielen en panelen en krijgt zonwerend triple glas. Een andere blikvanger wordt het atrium centraal in het gebouw. Hier komen lichte en luxe ontmoetingsplekken en twee kantoorafdelingen die met elkaar verbonden worden door trappen en loopbruggen.

“Een prachtig project door de esthetica van detaillering en materiaalkeuze. Waarbij ook goed gelet wordt op het toekomstig, duurzaam onderhoud.”

Gijs Muskens, projectleider Berghege

 

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren