Gezonde werkomgeving voor Byondis Nijmegen

Duurzame nieuwbouw op een groene campus

Bekijk alle foto's

Het succesvolle en snelgroeiende Byondis (voorheen bekend als Synthon Biopharmaceuticals) in Nijmegen is een Nederlandse multinational die zich bezighoudt met het vervaardigen van generieke humane geneesmiddelen. Het nieuwe kantoorgebouw van het farmaceutisch bedrijf past perfect op de complete en groene campus waar gezondheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Berghege bouwde hier deze eigentijdse werkomgeving met 175 werkplekken. Het kantoorgebouw is een belangrijke toevoeging aan het hightech terrein. 

 Licht en luxe

Het nieuwe kantoorgebouw dat Berghege op de campus heeft mogen realiseren, onderscheidt zich door een bijzondere vliesgevel waar transparante en dichte stroken elkaar afwisselen. De gevel is afgewerkt met bronskleurige profielen en panelen en krijgt zonwerend triple glas. Een andere blikvanger wordt het atrium centraal in het gebouw. Hier komen lichte en luxe ontmoetingsplekken en twee kantoorafdelingen die met elkaar verbonden worden door trappen en loopbruggen.

Opdrachtgever

Byondis

Opdracht

Gezonde werkomgeving voor Byondis Nijmegen


Adres:
Microweg 22, 6545 CM Nijmegen

“Een prachtig project door de esthetica van detaillering en materiaalkeuze. Waarbij ook goed gelet wordt op het toekomstig, duurzaam onderhoud.”

Gijs Muskens, projectleider Berghege

 

In maart 2021 overhandigde directeur van Berghege Tom Bongers volgens planning de sleutel voor het eigentijdse kantoorgebouw op de campus aan  Bram de Kruijff, Executive VP / Site Director, Site Services en John van Dijck, Project Leader Engineering & Maintenance van Byondis. Een kleine afvaardiging, waaronder Henk Berghege en Huub Sanders mede oprichter van Synthon, was aanwezig om dit bijzondere moment te markeren. Het nieuwe kantoorgebouw is gebouwd naar ontwerp van Broekbakema. 

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren