High Tech Campus - Eindhoven

Service en onderhoud

Bekijk alle foto's

Op de High Tech Campus in Eindhoven, een complex waar 8500 mensen werken, zitten meer dan 100 bedrijven. Bouwbedrijf Berghege voert het regulier onderhoud uit via facilitair bedrijf CBRE. 

Extra aandacht voor veiligheid en klantvriendelijkheid

De opdrachten variëren van het uitvoeren van verbouwingen tot het oplossen van relatief kleine issues. De mensen van Berghege zijn speciaal opgeleid om op dit type locaties te werken. Klantvriendelijkheid krijgt bijvoorbeeld extra aandacht. En er gelden strikte veiligheidsvoorschriften, deze zijn goed bij iedereen bekend.

Eenvoudig opschalen

Berghege staat paraat voor al het onderhoudswerk. Indien nodig kan er eenvoudig worden opgeschaald, de organisatie is hier speciaal op ingericht. Bij een storingsmelding moet Berghege deze binnen de afgesproken tijd oplossen. Flexibel zijn is daarom een must, daar tekende het bouwbedrijf tenslotte voor. Ook transparantie is van groot belang. Opdrachten, materialen, uren, offertes van onderaannemers; alles is tot in detail na te gaan in de systemen van Berghege Serviceconcepten.

Opdrachtgever

CBRE

Opdracht

High Tech Campus - Eindhoven


Adres:
High Tech campus 1, 5656 AE Eindhoven

  • Deel pagina
Meer informatie onder de video
High Tech Campus Eindhoven

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren