Uitbreiding MSD Animal Health

Bekijk alle foto's

MSD Animal Health, één van de wereldleiders in vaccins voor dieren, breidt uit. Bouwbedrijf Berghege bouwt hiervoor een geavanceerde productiefaciliteit in Boxmeer, voor steriel vullen en vriesdrogen van vaccins. Boxmeer is één van de locaties van het bedrijf voor de ontwikkeling en productie van veterinaire vaccins. De locatie maakt deel uit van hun productienetwerk in Nederland.

Opdrachtgever

MSD Animal Health

Opdracht

Uitbreiding MSD Animal Health


Adres:
Kleine Broekstraat 10, Boxmeer

Meer informatie onder de video
Uitbreiding MSD Animal Health

“We zijn enthousiast over de mogelijkheid om deze faciliteit toe te voegen op onze locatie en onze aanwezigheid in de regio uit te breiden.”

Philip Grose, site director van MSD Animal Health, Nederland

Duurzaam en gemakkelijk 

De nieuwe productiefaciliteit, biedt productiecapaciteit voor steriel vullen en vriesdrogen van vaccins en geeft MSD Animal Health extra mogelijkheden om aan de groeiende vraag te voldoen. Gevriesdroogde vaccins zijn niet alleen duurzamer; ze zijn ook gemakkelijk toe te dienen. De locatie in Nederland heeft momenteel 1.500 medewerkers, voornamelijk in onderzoek en ontwikkeling en productie. De nieuwe faciliteit zal naar verwachting plaats gaan bieden aan ongeveer 100 medewerkers.

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren