Visie

Berghege
Bouwt...

.. volgens nieuwste technieken

Berghege heeft Inzicht in complexe bouwprocessen. De nieuwste technieken zijn een uitdaging. We kennen weerbarstige praktijk. Het spanningsveld tussen de wensen van de opdrachtgever en de eisen van de architect enerzijds en de kosten, maakbaarheid en planning anderzijds. Berghege denkt mee, draagt haalbare alternatieven aan. Samen vinden we de beste oplossing voor het maximale resultaat.

.. transparant en kostenbewust

Open, eerlijk en transparant. Naar opdrachtgevers, maar ook naar samenwerkingspartners. Duidelijke plannen, strakke planningen en heldere begrotingen. Keuzes maken op basis van een evenwichtige kosten-baten analyse. Een transparante keten die leidt tot betere resultaten. Voor opdrachtgever én eindgebruiker.

.. met aandacht voor vorm

Kennis van architectonische eisen en ruime ervaring met het verwerken van bijzondere details. Wij doen graag recht aan de creativiteit van de architect. Een glazen diamant, aparte metselverbanden, een bijzonder reliëf of een opvallende gevel uit glas en gaas. Gaan geen creatieve uitdaging uit de weg. Want ook vorm is graadmeter voor de kwaliteit van een gebouw.

.. in open samenwerking

Langlopende relaties, gekenmerkt door vertrouwen en open communicatie. Berghege bouwt samen, met opdrachtgevers en partners. Vanuit onze rol als initiator, supervisor of regisseur. Onze vakmensen delen hun kennis. Kijken vroegtijdig mee naar de ontwikkeling van een plan. Adviseren, vooruitzien. Er samen iets goeds van maken.

.. duurzaam en verantwoordelijk

Bouwen met verantwoordelijkheid is een vanzelfsprekendheid. Meer doen dan duurzaam denken. Verder gaan dan het toepassen en initiëren van nieuwe technieken en materialen. Integraal verduurzamen is blijven innoveren. Met de focus op het verbeteren van de kwaliteit van de totale leefomgeving.

.. vanuit een krachtig familiebedrijf

Van ambachtelijk bedrijf tot veelzijdige bouwonderneming van formaat. Een hecht team van vakmensen; op alle niveaus. Nauw betrokken en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Korte lijnen en beslissingskracht. Afspraak is afspraak. Kenmerkend voor een familiebedrijf. Een bedrijf met een duidelijke visie op bouwen.

Berghege Bouwt

Expertises

 • Berghege bouwt: Industrie

  Industrieel bouwen. Alles ten dienste van het productieproces, maar met veiligheid als hoogste prioriteit. Integrale aanpak; van sloop tot opbouw. Werken volgens een zeer strakke daily proces planning.

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Retail

  Bouwen in de retail betekent werken op een beperkte bouwplaats. Meestal in hartje centrum. Een logistieke uitdaging, bouwen met zo min mogelijk hinder en binnen een strakke planning. Dat moet je kunnen. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Ziekenhuizen

  Bouwen voor cure en care. Van ontmoetingsruimte tot operatiekamer. Risicoprotocollen vormen de leidraad. Vaak werken terwijl de zorg doorgaat. Altijd de veiligheid voorop, dat is van levensbelang. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Onderwijs & Wetenschap

  Bouwen met elan. Vorm en functie gaan hand in hand. Praktisch en prikkelend. Een inspirerende omgeving creëren waar kennis en wetenschap kunnen floreren. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Wonen & Zorg

  Duurzaam, energiezuinig en snel bouwen. Passend bij de bestaande omgeving. Comfort bieden tegen een aantrekkelijke prijs; van woonwijken met een grote diversiteit en high rise buildings tot kleinschalige zorgcomplexen. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Service & Onderhoud

  Na bouwen komt onderhouden. Onze ervaren teams zijn flexibel en kunnen snel opschalen. Van kleinere bouwprojecten en meerjarenonderhoudsplannen op campussen of industriesites tot schadeherstel namens verzekeraars. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Kantoren

  Zelfstandig werken of in een bouwteam. Met inzet van uitvoeringskennis en creativiteit. Het resultaat: een optimale inspirerende werkomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen. Een perfect visitekaartje van de organisatie. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Sport & Recreatie

  Hoogwaardig en spotless. Rekening houden met de seizoenen die niet gemist mogen worden. Hospitality voorop, zodat uw klanten elke keer weer verrast worden. Sporten en genieten op niveau.

  Lees meer

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren