Berghege bouwt: Retail

Bouwen in de retail betekent werken op een beperkte bouwplaats. Meestal in hartje centrum. Een logistieke uitdaging, bouwen met zo min mogelijk hinder en binnen een strakke planning. Dat moet je kunnen. 

Onze aanpak

 • Binnenstedelijk bouwen

  Bouwen voor de retail is vaak binnenstedelijk bouwen op een krappe bouwplaats. Wij spelen daarop in met just-in-time leveringen en prefab onderdelen die veelal gemaakt worden door eigen vaklieden in onze specialistische timmerwerkplaats.
 • Logistieke uitdaging

  Werken op een krappe bouwplaats brengt flinke logistieke uitdagingen met zich mee. Door het toepassen van speciale tijdsloten voor leveringen en de inzet van modellen om de ideale vervoersstromen te berekenen, komen we tot de beste maatwerkoplossingen.
 • Hinder beperken

  We zijn gewend te werken terwijl de winkel open is, en hebben ruimschoots ervaring hoe we dit kunnen doen met zo min mogelijk hinder. Van het plaatsen van stofwanden tot werken in vooraf bepaalde tijdsloten. Desnoods in de vroege ochtend of nacht.
 • Heilige opleverdatum

  Een strakke planning met duidelijke deadlines is altijd van belang. Maar voor de retail is de opleverdatum zeker heilig. Onze LEAN-aanpak garandeert de constante aandacht voor de bouwtijd en is zo ingericht dat alle partijen hierin hun verantwoordelijkheid nemen.

Cases

Onze expert

Tijdens een verbouwing voor de Bijenkorf hebben we in een nacht ruim 120 meter strekkende meter stofwanden neergezet. Het winkelend publiek merkte er dankzij deze wanden niets van dat wij aan de winkel werkten.

Onze opdrachtgevers

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren